Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,097
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusure

commercial diver
Yer
izmir
Aracım tekrar satılıktır.İhtiyaç dolayısı ile fiyatını baya düşürüp ilanı veriyorum.1996 model kazası değişeni boyası kesinlikle yoktur.Tüm aksamları sorunsuz çalışmaktadır.Motoru şanzumanı herşeyi ile kusursuz bir araçtır.Ben ikinci sahibiyim.4 lastiği sıfır alınmıştır.Aracım gerçekten çok temizdir.Yabancıya gitsin istemem.Elimde olmayan nedenlerden dolayı acil satmam gerekli...
Araçla ilgili açtığım detaylı konu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49386.20
Son halinin fotolarınıda ekliyorum.Şu anda aracın üzerindeki yan basamaklar sökülmüştür.Alan kişiye verilecektir.Ayrıca ön iki adet çeki kancasıda verilecektir.
FİYAT:17.500[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF0267.jpg

DSCF0015.jpg

DSCF0038.jpg

Fotoğraf-0032.jpg

PICT3203.jpg

Etiketler

Ynt: Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

Takip..

Teşekkür ederim arkadaşlar.
İlan günceldir.Fiyatı acil olduğu için 16.500 düşmüştür.Çok kısa bir süreliğine...

Maşallah Aracınız çok temiz... Frontera'm bu aralar satılırsa talip olabilirim. Hayırlı satışlar.

gerçekten araç çok temiz duruyor bende arıyordum ama yeni gördüm ilanı.kaçırmışım.Alana da satana da hayırlı olsun.Yeni sahibi kazasız günlerde kullansın diyelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri