Teknik Anlamda Difransiyel Bilgisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,505

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
ARKADAŞLAR BENİM ARACIM 86 BİR CJ 5 ARACIN ÖN VE ARKA diflerinden cıkan 41 e 11 ayna mahruti on ayna mahruti aldım alalı problemli kırıklar var arka ıyı durumda yanlız fiyatı cok ucuk t 18 4 ileri şanzıman kullanıyorum . sürat istemiyorum sizce da uygun kovan ve iztavrozları deyısmeden sadece ayna mahruti ne uyar yerine simdiden tesekkürler

Etiketler

Ynt: Teknik Anlamda Difransiyel Bilgisi

41/11=3.72 oran,38/9=4.22 oran
4.22 oranı hiç duymadım.

Eger var ise 4,22 kalkışı ivmelenmesi çok güzel olacaktır ancak daha fazla yakıt tüketirsiniz.

Bu işi iyi araştırın derim.86 model CJ5 yoktur.

ya her usta bısı dıyor aslında kasa farklı yani wrangler kasa 41 11 pek nadir bulunan bir ölcüymüs aynı oran buldum sıfır takım ayna ve mahluti fiyat 400 istiyolar sizce nasıl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR