TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,431

fxlarge

Kamp I
*2001 Model

*Ön Tampon Özel Yapım,Kalınlığı 4 mm,winç tablosu 8 mm.

*3 mm çizilmez polyurea kaplamalı Gömme Tampon içi hella sis farları,

*Omega kancalar ve direk şaseye bağlı bağlantı mapaları

*Arka Tampon özel yapım 4 mm çeki topuzu takılabilir.3 mm çizilmez polyurea kaplamalı

*Rough Contry 4''lif kit,içeriği

Ön arka Yaylar,
Ön arka Amortisörler
Ön alt kontrol kolları
Bumpstop spacer
Pitman kolu
Track Rod Bracket
Sanziman Crossmember spacer
Arka Üst kontrol kolu
Sway-bar bracket
Arka amortisör lastikten uzaklaştıran bağlantı ekipmanları

*2'' Coilover spacer

*Warn 9000i vinç ve makarası (4080kg)

*33''x12.5''x17'' Copper Discovery STT lastikler 5 adet

*Özel yapım tavan bagajı ve sisler

*Motor 4.7 V8 235 Hp@4800 rpm 295 lb-ft@3200 rpm

*Şanzıman 5 ileri 45RFE 3,73 difransiyel oranıArazi şanzımanı Quadro-Driver NV-247 vari-lok difransiyeller 2,72:1 lowrange oranlı

*Thule Orjinal tavan sepeti

*Arka orjinal çeki aparatı

*LPG *Yeni 16'' Pro.Comp.Jant 4 ADET

*Cooper STT.YEDEK LASTİK*Geri görüş Kamerası

*Multimedya Gold Müzik Sistemi *NAVİGASYON

* TELSİZ

Aldığımdada böyleydi.... Takas da dahil tekliflere açık..

(takas tercihi yine arazi aracı)

IMG_0561.JPG

IMG_0562.JPG

IMG_0564.JPG

IMG_0565.JPG

IMG_0566.JPG

Etiketler

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

arkadaşlar üzerindeki extra uygulamalar muhtemelen yaklaşık 15.00 20.000 arası vardır diye tahmin ediyorum.
Aracın da belli bir piyasası olduğunu düşünürsek.
Burada alıcı için makul olanı bütün bu kaliteli uygulamaları, makul bir fiyata getirmek olacaktır sanırım.
aracın tozlu topraklı resimlerine aldanmayın. araç orjinal darbe değişen vs yok.
km'si 165.000

20.000 teklifi çok düşük kaldı. ama artık bir verilmiş fiyatı var aracımızın. ::smiley:
teşekkür ederim...

makul takas tekliflerinizide değerlendiririm... arazi aracı takasta tercih sebebi...

tel: 0553.267.23.07 birol

pesendide' Alıntı:

Evet. Ayakları yere basan ilk teklifi aldık
teşekkürler pesendide

Ama hala hak ettiğinin altında..

40.000 tl makul bir fiyat. hem alıcı hemde satıcı için. bu rakamın üstünde bir rakama hayırlı olsun...

Tabiki ederini yazmadık,başlangıç olsun dedim açık artırma yavaş yavaş yükselecek direk 40 dedimmi heyacan olmaz biraz çekişme olsun

pancarmotorcu' Alıntı:
Tabiki ederini yazmadık,başlangıç olsun dedim açık artırma yavaş yavaş yükselecek direk 40 dedimmi heyacan olmaz biraz çekişme olsun

Hasan bey sizin teklifiniz ilk olması açısından çok önemliydi. ve anında teşekkür ettik :smiley:

Başka sitelerde ilana falan koymadım. direkt burada bir arkadaşımıza giderse, hakkını verir diye düşünüyorum. 1 hafta kadar burada görücüde kalsın satılmazsa ilan vereceğim...

2001 olması vergi avantajıda sağlıyor.

ben bu konuyu takip ederim...alanada satanada hayırlı olur umarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR