Tekirdağ - Şarköy - Araplı Gezimiz (23 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,231

demir59

Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu?
En son yaptığımız sufunya-maymundere gezimizde 23 Mayıs'ta daha kalabalık bir grup ile sufunya gezisi yapacağız demiştim. Ancak arkadaşlar havanın yağma ihtimaline karşı kısa bir parkur yapalım demişler. Sahilden gidip aynı istikametten dönmeyi planlamışlar. Ancak son gece babamın tevsiye ettiği ve bizimde yeni öğrendiğimiz bağ yolundan gidip sahil yolundan dönüyoruz. Ekipte çoğunluk bayanlar olmak üzere 22 kişi var.

Bu arada sufunya deresi gezisi haftaya 30 Mayıs'a ertelendi. (Büyük olasılıkla ben katılamayacağım)

Fotoğraf0641.jpg

Fotoğraf0644.jpg

Fotoğraf0650.jpg

Fotoğraf0652.jpg

Fotoğraf0655.jpg

Etiketler
Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Araplı Gezimiz (23 Mayıs 2010)

Yolda yaralı bir yılana rastlıyoruz. Hiç kimseye zararı olmayan (hatta haşereleri yediği için çifçilere faydası olan) bu hayvanı öldürmek istemişler. Biz su falan verip kanını temizliyoruz ve tekrar çalıların arasına salıyoruz. Biz bıraktığımızda halen sağ idi sonra ne oldu bilmiyorum.

Fotoğraf0660.jpg

Fotoğraf0666.jpg

Fotoğraf0668.jpg

Fotoğraf0672.jpg

Fotoğraf0673.jpg

[attachment=1] Bu kadar göbeğim olduğunu bilmiyordum :D
[attachment=5] araplı köyünde eski kiliseden kalma vaftiz taşı

Fotoğraf0680.jpg

Fotoğraf0690.jpg

Foto?raf0675.jpg

Foto?raf0687.jpg

Foto?raf0689.jpg

Araplı köyündeki mükemmel manzara eşliğindeki kahvaltı soframız [attachment=4] ateş başı sohbetleri için düzenlenmiş güzel bir bölüm

Fotoğraf0697.jpg

Fotoğraf0699.jpg

Fotoğraf0700.jpg

Fotoğraf0701.jpg

Dönüş yolumuz caddeden sahile iniyoruz. Çimen kokusu, orman kokusu hepsi bir yana deniz kokusu gibi yok.

Fotoğraf0711.jpg

Fotoğraf0713.jpg

Fotoğraf0725.jpg

Fotoğraf0728.jpg

Fotoğraf0730.jpg

150'ye yakın fotodan seçtiklerim bunlar, ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Paylaşımlar için çok teşekkürler Ceyhun bey ,

Sonbahar da düzenli yürüyüş programları yapmanız dileğim ile.

Ben teşekkür ederim Murat bey.

:smiley:

Sonhabarda her hafta sonu etkinlik düzenlemeye çalışın diyordum.
Yürümeye meraklı ve ilgili epey kişi varmış gördüğünüz gibi.
5-8 km.lik kısa parkurlar ile başlamalısınız bu yürüyüşlere.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Paylaşım için bende teşekkür ederim :smiley: Kendi memleketimden bir yerler görmek,huzur verici...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR