Neden korkman yada korkmaman gerektiğini NORA'yı takip ederek öğrenebilirsin..!!
*
Nora
*
Video: https://www.youtube.com/watch?v=qBAFPsh8olU
*
Nora
*
2o temmuzdan itibaren; aydın-fethiye-denizli-burdur-ısparta-konya-aksaray-kayseri-alazığ-kars-sarp sınır-batum'a doğru tek başına yola çıkacak biri olarak, ben de "doğada ölmek istiyorum".yaklaşık 1.5 ay türkiye-içi geziden sonra gürcistan-azarbeycan'da da 2-3 ay kalmayı düşünüyorum. bir ford minibüse iki kişilik yatak, mutfak düzeni, mini buzdolabı vb yerleştirdim.ayrıca bisikletim de var. istediğim yerde, istediğim zaman kalarak gezeceğim. korkmak.. tabii öyle bir duyguya kapılmama gerek yok. cesaret ve işin kurallarını bilmek yeterli. yanıma bir arkadaş da aramıyorum değil tabii. ama biliyorum ki, "kervan yolda düzülür"..Herkese meeerhabalar. Bir konuda hem fikrinize hemde manevi desteğinize ihtiyacım var. Bu korkum ve tedirginliğim Yüzünden defalarca keşke erkek doğsaydım diye isyan ettim. Ama isyanımın hiç bir şeye faydası yok elbet. 28 yaşındayım. EN büyük hayalim karavanımla önce türkiye sonra avrupa turu yapmak ve bunu 1-2 sene değilde 8_10 yıla yayacak kadar UZUN Sürede tamamlamak.. Az biraz gelirimle kapitalist sistemden kopup mümkünse şehir hayatında kanserden ölmektense doğada her Ne şekilde olursa olsun doğada ölmek istiyorum. Doğaya aşık yeşil ve mavisiz Nefes alamayacağıNı düşünen biriyim. Gelelim Korkuma . Kız başıma tehlikelerden kendimi Ne kadar koruyabilirim. ? Tehlikeden kastım kötü insanlar. Çünkü Doğada başıma gelebilecekler değil insanlar korkutuyor beni. En kötü ihtimalle bir ayı saldırısı yada herhangi biz hayvandan gelebilecek zarar yada ot yada benzeri birşeyden Zehirlenme VS her ne olursa olsun INANIN bunlar beni korkutmuyor. Sadece kötü insanlardan gelebilecek "herşeyden" KORKUYORUM. Sizce? Bu korkum yüzünden hayalimden vazgeçmeli miyim?
Tanıdığım ve dostlarım karavancı tek başına yıllardır Türkiyenin her köşesine gittiler ve halende gezmekteler bunların arasında kadin olanlarda var kadere inan ölüm heryerde hicbir yer guvenli değil evin hatta yatağın bile2o temmuzdan itibaren; aydın-fethiye-denizli-burdur-ısparta-konya-aksaray-kayseri-alazığ-kars-sarp sınır-batum'a doğru tek başına yola çıkacak biri olarak, ben de "doğada ölmek istiyorum".yaklaşık 1.5 ay türkiye-içi geziden sonra gürcistan-azarbeycan'da da 2-3 ay kalmayı düşünüyorum. bir ford minibüse iki kişilik yatak, mutfak düzeni, mini buzdolabı vb yerleştirdim.ayrıca bisikletim de var. istediğim yerde, istediğim zaman kalarak gezeceğim. korkmak.. tabii öyle bir duyguya kapılmama gerek yok. cesaret ve işin kurallarını bilmek yeterli. yanıma bir arkadaş da aramıyorum değil tabii. ama biliyorum ki, "kervan yolda düzülür"..
makara cok guzel bir noktaya deginmis, bence de sizin icin yanınıza dogru duzgun guvenebileceginiz bir arkadas almak daha mantıklı olur gibi... Ancak arkadasla yapılan kampın tadı ayrı, tek basına yapılanın ayrı, insanla yapılanın ayrı, hayvan dostla yapılanın apayrı sadece suna dikkat edin, yanınızda arkadas diye goturdugunuz sahıs , cadıra girer girmez osura osura uyumaya baslıyorsa kampı kısa tutun bi daha da onunla gitmeyin anlayan anladı bu arada, sizin konu uzerinden bi arkadasa da laf sokmus oldum bu da burda dursun XDBahsettiğiniz yani gittiğiniz yerlerde yalnız mıydınız? Yani kamp alanlarına mı gittiniz? Ne gibi tehlikelerle karşılaştınız? Paylaşırsanız çok memnun olurum.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ideal bir coğrafyada yaşıyor olsaydım bende korkularınıza teslim olmayın çıkın istediğiniz yerde konaklayın vsvsvs derdim. ama sevgili dostlar, gerçekçi olun lütfen. ankara da, akyurt denen çoook elit yerde, açık arazide yıldız pozlamaya giden amatör fotoğrafçı ekibin üzerine av tüfeği ile ateş acan, sonrada hırsız sandıydım diyebilecek kadar korkak ve dönek olan iğrenç tipleri, tüm avrupayı kadın başına gezip istanbulda konaklayacak yer arayan hanımefendiyi katelden şerefsizleri de okuduk biz. nice örnekler var yani! kamp yapın, yapmayın demiyorum ama evinizde hobi olarak yapın. sonra bizi üzersiniz. iki sene sonra da unutulursunuz. önemli olan yarına kalmaktır, gereksiz kahramanlıkları özgürlük ilüzyonu ile ilişkilendirmek değil.
Benzer bir yorumu ben de yapmıştım, o nedenle yoruma katılmamak mümkün değil.ideal bir coğrafyada yaşıyor olsaydım bende korkularınıza teslim olmayın çıkın istediğiniz yerde konaklayın vsvsvs derdim. ama sevgili dostlar, gerçekçi olun lütfen. ankara da, akyurt denen çoook elit yerde, açık arazide yıldız pozlamaya giden amatör fotoğrafçı ekibin üzerine av tüfeği ile ateş acan, sonrada hırsız sandıydım diyebilecek kadar korkak ve dönek olan iğrenç tipleri, tüm avrupayı kadın başına gezip istanbulda konaklayacak yer arayan hanımefendiyi katelden şerefsizleri de okuduk biz. nice örnekler var yani! kamp yapın, yapmayın demiyorum ama evinizde hobi olarak yapın. sonra bizi üzersiniz. iki sene sonra da unutulursunuz. önemli olan yarına kalmaktır, gereksiz kahramanlıkları özgürlük ilüzyonu ile ilişkilendirmek değil.
Vazgeçmelisin