Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haldun31 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,013

Etiketler
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği

Mükemmel birşey

Sent from my iPhone using Tapatalk

denemeden tadı anlaşılmayan bir faaliyet.mutlaka deneyin derim.

İlk kampınızda campingleri tercih etmenizi öneririm. Hem eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı görmüş olursunuz hemde elinizib altında imkan olur. Camping dışı konaklamalarda unuttuğunuz herhangi bir malzeme, eksiklik canınızı sıkabilir kamptan soğutabilir bence.

Göynük çok güzel bir yer bizde çok sevdik çadırımız yanımızda olmadığı için kamp atamadık gerçi ama. Çevre kasabalardan ve yakınlardan çok piknikçi geliyor haftasonları ve duyarsız insanlar onlarca çöp bırakıyor malesef. Bizde epey çöp toplamamıştık göynükte..

tamamen katılıyorum.ilk ve aile ile yapılacak kamp kampinglerde olmalı.ama bu yerlerde kampı ilerde mutlaka yapın derim.hani tadı damağımda kaldı denir ya aynen öyle olur

çok teşekkür ederim arkadaşlar.ikinci yer aladağ göleti arkadaşım doğru söylemiş.kusura bakmayın adını yazmayı unutmuşum.

Harika bir kamp yeri,fotoğraflar muhteşem,ancak aladağlarda vahşi hayvan görulebılme ıhtımali oldugunu duymuştum,dikkatli olmak lazım.

hocam hepsi farklı yerlerde yaptığım kamplar.yani aladağlar bir tanesi sadece .tedbir olarakta yinede ben bir yivli tüfek bulunduruyorum ama Allah (c.c.) lazım etmesin diyorum

buda aladğlarda bir başka göl kıyısı

Gıcık mısın birader Bu kadar güzel bir kamp olamaz harika gerçekten. Fotolar ve paylaşım için teşekkür ederim

hocam iltifata teşekkür ederim şaka bir yana memleket güzel ama kıymet bilen az diyelim.gerçekten bakmak görmek ve yaşamak lazım.

Çok keyifli yerler,imrenerek takip ediyorum konuyu

çok teşekkür ederim.bunlarda tüfeğim olsada kıyamadığım kuşlardan biri ve keyif zamanım.

SON KONULAR - FORUM