Güzel yermiş. Çocuklarla falan gidilir mi, güvenlik açısından soruyorum. Hiç daha önce kamp yapmadık ama şimdi birkaç gün içerisinde 4x4 bir aracımız olacak. Yoksa ailecek gidilebilecek yer tavsiyeniz var mı?
İlk kampınızda campingleri tercih etmenizi öneririm. Hem eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı görmüş olursunuz hemde elinizib altında imkan olur. Camping dışı konaklamalarda unuttuğunuz herhangi bir malzeme, eksiklik canınızı sıkabilir kamptan soğutabilir bence.
Göynük çok güzel bir yer bizde çok sevdik çadırımız yanımızda olmadığı için kamp atamadık gerçi ama. Çevre kasabalardan ve yakınlardan çok piknikçi geliyor haftasonları ve duyarsız insanlar onlarca çöp bırakıyor malesef. Bizde epey çöp toplamamıştık göynükte..
tamamen katılıyorum.ilk ve aile ile yapılacak kamp kampinglerde olmalı.ama bu yerlerde kampı ilerde mutlaka yapın derim.hani tadı damağımda kaldı denir ya aynen öyle olur
hocam hepsi farklı yerlerde yaptığım kamplar.yani aladağlar bir tanesi sadece .tedbir olarakta yinede ben bir yivli tüfek bulunduruyorum ama Allah (c.c.) lazım etmesin diyorum