Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haldun31 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,239

Etiketler
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :smiley:

Mükemmel birşey :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

denemeden tadı anlaşılmayan bir faaliyet.mutlaka deneyin derim.

Mel75' Alıntı:
Güzel yermiş. Çocuklarla falan gidilir mi, güvenlik açısından soruyorum. Hiç daha önce kamp yapmadık ama şimdi birkaç gün içerisinde 4x4 bir aracımız olacak. Yoksa ailecek gidilebilecek yer tavsiyeniz var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk kampınızda campingleri tercih etmenizi öneririm. Hem eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı görmüş olursunuz hemde elinizib altında imkan olur. Camping dışı konaklamalarda unuttuğunuz herhangi bir malzeme, eksiklik canınızı sıkabilir kamptan soğutabilir bence.

Göynük çok güzel bir yer bizde çok sevdik çadırımız yanımızda olmadığı için kamp atamadık gerçi ama. Çevre kasabalardan ve yakınlardan çok piknikçi geliyor haftasonları ve duyarsız insanlar onlarca çöp bırakıyor malesef. Bizde epey çöp toplamamıştık göynükte..

tamamen katılıyorum.ilk ve aile ile yapılacak kamp kampinglerde olmalı.ama bu yerlerde kampı ilerde mutlaka yapın derim.hani tadı damağımda kaldı denir ya aynen öyle olur :smiley:

çok teşekkür ederim arkadaşlar.ikinci yer aladağ göleti arkadaşım doğru söylemiş.kusura bakmayın adını yazmayı unutmuşum.

önce güzel hava sonra kar :smiley:

10679545_494932923979772_4446054988238274982_o.jpg

10626253_494933877313010_3634742883109557759_o.jpg

10575404_494934163979648_7535532327061557381_o.jpg

10687462_494934020646329_6976360231697791037_o.jpg

Harika bir kamp yeri,fotoğraflar muhteşem,ancak aladağlarda vahşi hayvan görulebılme ıhtımali oldugunu duymuştum,dikkatli olmak lazım.

hocam hepsi farklı yerlerde yaptığım kamplar.yani aladağlar bir tanesi sadece .tedbir olarakta yinede ben bir yivli tüfek bulunduruyorum ama Allah (c.c.) lazım etmesin diyorum :smiley:

Gıcık mısın birader :D :D Bu kadar güzel bir kamp olamaz harika gerçekten. Fotolar ve paylaşım için teşekkür ederim

hocam iltifata teşekkür ederim :smiley: şaka bir yana memleket güzel ama kıymet bilen az diyelim.gerçekten bakmak görmek ve yaşamak lazım.

çok teşekkür ederim.bunlarda tüfeğim olsada kıyamadığım kuşlardan biri :smiley: ve keyif zamanım.

_IGP4695000.jpg

_IGP49710000.jpg

_IGP484800.jpg

_IGP6436000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri