Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fozturk13 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,454
Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Paylaşım için teşekkürler, hiç sıkılmadan hepsini tek tek okudum, çok güzel yerler, keşke fırsat bulup biz de gidebilsek ...
 

Etiketler
Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Fikret bey sızı kutluyoruz paraylan kıtabını alsak bu kadar guzel acıklayıcı olmaz sıze ne desek azdır cok cok tesekkurler ılgıylen okudum fotograflarda cok guzeldı kalın saglıcaklan seneye olan gezınızede sımdıden guzel gecmesı dılegınlen yolunuz acık olsun selamlar..
 

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

bende dusunuyorum boyle bır gezıyı.. yaza ıns...
 


Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)


Bu kötü tecrübeden sonra otobüs plakasını ileride gereğini yapmak üzere notlarım arasına aldım. Dönüşümü de Metro firması ile değil “Doğu Karadeniz” firmasına ait otobüs ile gerçekleştirdim. Bir daha mecbur kalmaz isem bu firma ile asla yolculuk yapmamaya yemin ettim.Gerekirse iki kat para veririm ama asla Metro firması ile gitmem.

Metro, Varan'ı satın alacaktı ama son anda olmadı ve Varan, Ulusoy'a satıldı. Acaba bunda Metro'nun sahibi Galip Öztürk'ün "Metro otobüslerinde kara para aklama suçlaması" ile tutuklanarak cezaevine girmesinin ilgisi olabilirmi diyerek, bu ismi ve Metro'yu Google'da şöyle bir araştırmanızı ve firmanın otobüscülük üzerinde niye pek fazla durmadığını düşünmenizi tavsiye ederim.

Sizinle aynı tarihlerde ben de oralardaydım ve burada paylaşmıştım. Ama siz benim gidemediğim ve içimde kalan, kısmet olursa bu sene gitmek istediğim yerlere de gitmişsiniz. İnanın nerdeyse her gün oraları sayıklıyorum. Fotoğraflar ve anlatımlar çok güzel.
;)
 



Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Yukarıdaki yazının ilk paragrafı Fikret beye ait olup, diğerleri benim tarafımdan yazılmıştır. Karıştırılmaması, anlaşılabilmesi için açıklamak zorunda kaldım.
 

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Çok güzel bir gezi olmuş.. böyle bir gezi İnsanın ömrüne ömür katar....
 

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Geçen yıl ilk okuduğumda, oralara gitmem konusunda beni motive etmişti bu yazınız, teşekkürü biraz geç ediyorum :smiley:
Ve zaman geldi çattı; 5 Ağustos 2012 günü, ben ve sabit yol arkadaşım :smiley: Özkan, İzmirden yola çıkıyoruz, uçak biletleri alındı, hazırlıklar devam ediyor, uçakla Trabzon'a, oradan Havaş servisi ile Ardeşen'e, ordan da Çamlıhemşin üzerinden Ayder Yaylasına gidicez, ilk gece Ayderde çadır konaklaması, sonraki gün minibüsle (zaman kazanmak için) Yukarı Kavron Yaylası.... ve ondan sonrası muamma :smiley: gerisini orada planlayacağız, ama Büyükdeniz Gölü, Pokut ve Sal yaylalarını kesin görmek istiyoruz, zaman kalırsa dönüşte de Zilkale'ye uğrayacağız, konaklamaların hepsi çadırda, 12 Ağustos'ta Trabzonda uçağa yetişebilmeliyiz.
 

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Geçen yıl ilk okuduğumda' Alıntı:
Sizlere hayırlı yolculuklar dilerim. Resimlere bakmak ile oraları bizzat gezmek çok farklı.Bana göre Kaçkarların en güzel yerleri ulaşılması en zor yerler.İzlediğim rotayı takip ederseniz Amlakit Yaylasından Samistal Yaylasına da çıkmanızı tavsiye ederim. Samistal Kaçkarların en yüksek yaylalarından biri. Ben Samistal'a uğrayamamıştım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,513
Mesajlar
1,519,097
Kayıtlı Üye Sayımız
172,171
Kaydolan Son Üyemiz
PİTİABLE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst