TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,910
Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

Selam dostlar :smiley:
Hastalara acil şifalar diliyorum.
Çok güzel bir faaliyet olurdu. Özledim Kaz Dağları'nı. 4 yıl kadar oldu gitmeyeli.
Epeyce bir süre daha günübirlik bisiklet faaliyetleri ile yetinmek zorunda kalacağım.
Sanırım haziran / temmuz gibi tekrar dağlara gitme imkanı bulabilirim.
Gidebilecek arkadaşlara şimdiden iyi tırmanışlar diliyorum.

Etiketler

Teşekkür ederim Gökhan Bey iyi dilekleriniz için...Sanırım gezenbilir dağ kadrosunu kurmamız ve faaliyetlere başlamamız o tarihleri bulur...Hazirandan sonra tüm diğer dostlar gibi sizide ekipte görmek isteriz...

Sevgi ve saygılarımla...

Teşekkürler Gökhan,
Size de Kuvvet ve Sıhhat dilerim.
Gezen bilir Alpin Team fikrine sıcak bakıyorum şimdiden. Benim deretepe de alatacak konularımız olur.

Öz Murat,

Zaman ve imkanlar uygun olduktan sonra neden olmasın :smiley:

ya aslında bende cok gelmek istiyorum ama hasan dagı olayı cıktı kısmetse oa takılıcam!bi onerim var bide!bu faaliyet olayını birazdaha onceden mesela mayısta federasyonun erciyes suphan tırmanısları oluyo
onlara gitmek icin planlastırsak!yada kızlar sivrisi cunku basvuru tarihini kacırdım klubumden (bolu) dan yazdırmam lazım flan!nası olur?

serkanotsar' Alıntı:
erdem hocam ben yarın akşam kısmetse hasan dağına bir faaliyete gidiyorum.
eğer hava şartları müsait olursa hasan dağı zirve yapıp hemen erciyese geçmeyi planlıyoruz.
oyüzden 15 gün içerisinde bir faaliyet daha yapma ihtimali benim açımdan yok gibi.
iş güç izin meseleleri işte vesair zorluklar.
ama eğer giderseniz size iyi tırmanışlar.
ama bu etkinliklerde bir arada olalım fikrinize ve önerinize tüm içtenliğimle katılıyorum.
ben bu konuda elimden geleni yapabilirim. gelemesemde yinede sağol.

Eyvallah Serkan , Sorun Değil Paşam sizlere Hasan Ve Erciyeste Bşarılı Sorunsuz Tırmanışlar.
Yanlız Gectiğimiz salı Erciyesten Bir Ekibimiz Döndü. 4Gün Kaldılar Hava Şartları Bayağı Sert Geçmiş Aklınızda Bulunsun
Tekrardan iyi faaliyetler

Umarım Faaliyet Raporunuzu Gezenbilirde Okuma Şansına Erişiriz :D

TezMertek' Alıntı:
Davet İçin Çok Teşekkürler Erdem ,

21 Mart 2007 de Ameliyat olacağım. 2000 yılı temmuz ayında işyerinde ahşap merdiven kayınca popo üstü düşüp Omur Kemiğimi kırmıştım. Aynı ay kemiğe Titanyum Protez takılmıştı.
Aradan 6,5 yıl geçti ve bu protez artık et batmaya başladı ve bana ağrı veriyor. Bahsi geçen traihte operasyon geçirip protezi çıkarttıracağım.
Operasyon öncesi dağcılık etkinliği yapmamalıyım. Zaten 21 Mart gününü zar zor belirledik :smiley:

Yaz mevsiminde ya da sonbahar da bir etkinlik düzenleyebilirsek %90 katılacağıma emin olabilirsiniz.!
Siz en iyisi İzmir tarafına gelin benim evde keyfinize bakın :smiley: İzmir B ozdağ - Manisa Spil - Nif - Dededağ .
1500 metrecik deyip burun kıvırmayın :smiley:

Görüşmek üzere,

Öz Murat ,

Murat Çok Deçmiş Olsun Dostum.
Herşeyden Önçe Sağlık.
Dağlar Hep Vardı Ve Hep Var Olacak Fırsatını Yine Buluruz Bir Gün
MEtreler Yükseklikler Bizim İçin Önemli Değil Adı DAĞ Olsun Yeter ;)

ahmet85' Alıntı:
ya aslında bende cok gelmek istiyorum ama hasan dagı olayı cıktı kısmetse oa takılıcam!bi onerim var bide!bu faaliyet olayını birazdaha onceden mesela mayısta federasyonun erciyes suphan tırmanısları oluyo
onlara gitmek icin planlastırsak!yada kızlar sivrisi cunku basvuru tarihini kacırdım klubumden (bolu) dan yazdırmam lazım flan!nası olur?

Neden Olmasın Gökhanın Dediği gibi Zaman Ve İmkanlar Uygun Olduğu Sürece Yaparız Birşeyler

Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2007 yılı faaliyet programında yeralan Çanakkale Şehitlerini Anma Tırmanışı 17-18 Mart 2007 tarihlerinde Çanakkale'de yapılacaktır. Faaliyetle ilgili duyuru ekte belirtilmiştir.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TIRMANIŞINA KATILACAK SPORCULARA ÖNEMLİ DUYURU

1- Tırmanışa katılacak sporcular Anakamp ve kişisel malzemelerini yanlarında getireceklerdir.(Uyku Tulumu, Mat v.b. diğer malzemeler)

2- 16 Mart 2006 tarihinde Bölgeye gelecek sporcular için Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gecelemeleri için yardımcı olunacaktır.

3- Tırmanışa katılacak tescilli her kulüpten 2 sporcuya sadece gidiş-dönüş otobüs ücretleri Federasyonca ödenecektir.

4- Çanakkale-Kampyeri(Ayazma) arasında hareket edecek otobüslerin gidiş ve dönüş ücretleri Federasyon tarafından ödenecektir.

5- Tırmanışa katılacak sporcular her türlü şartlarda federasyonun programına uymak zorundadırlar.

6- Tırmanışa katılacak tüm sporculara ve diğer görevlilere başarılar dileriz.

Tırmanış Programı :
17 Mart 2007 Saat 10.00 Çanakkale G.Spor İl Müd.de toplanma

17 Mart 2007 Saat 11.00 Tören

17 Mart 2007 Saat 12.00 Hareket

TDF

Arkadaşlar Bir Sorun Çıkmazsa
Ben Cuma Akşamı Yola Çıkıyorum
Başka gelen Yok Galiba

Erdem hocam yolunuz açık olsun...Umarım kazasız, belasız, sağlıklı ve başarılı bir faaliyetle vede bol resimle dönersiniz...

Başarılar Erdem ,

Kazasız Belasız bol Şamatalı ve eğlenceli bir etkinlik dilerim.

erthem' Alıntı:
Arkadaşlar Bir Sorun Çıkmazsa
Ben Cuma Akşamı Yola Çıkıyorum
Başka gelen Yok Galiba
yolunuz açık, havanız güzel olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,012
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler