Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440

MehmetTurk

Kamp II
Arkadaşlar resimde ortadaki konsülün orijinal anahtarları yerine uyan benzerleri veya bunları hesaplı bulabilen kimse var mı ?

Dash_with_OEM_fog_switch__Mud_Pod__Parrot__Dension_and_GPS.jpg

Etiketler
Ynt: Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Mehmet Bey
Ben mevcut demo anahtarların altına gerçek, ölçülere uyan anahtarlar koyup demo kapakları gerçek anahtarların üzerine yapıştırdım.
Gayet sağlıklı olarak çalışıyorlar.
Kenan YAMA

Kenan bey çok teşekkür ederim . Dash panelimde henüz elime ulaşmadığı için anahtar yerlerinde "demo kapak" olup olmadığını bilmiyorum.
Ancak "yerlerine uyan anahtarlar" iyi haber , bence önemli olan da bu , yerlerine uyan anahtar bulabilirsem görüntü o kadar sorun değil , hangi aracın anahtarları uyuyordu acaba ?

kenanyama' Alıntı:
Mehmet Bey
Ben mevcut demo anahtarların altına gerçek, ölçülere uyan anahtarlar koyup demo kapakları gerçek anahtarların üzerine yapıştırdım.
Gayet sağlıklı olarak çalışıyorlar.
Kenan YAMA

Kenan bey benimde araştırdığım bir konuydu bu sadece demo kapakları temin edebilecegimiz bir yer varnıdır? Birde icerisinde kullanılan güğmelerin yaklaşık olarak iç derinligi kaç cm civarında dır?

Sayın Dr.Özhan
Cevabın gecikmesinden dolayı özür dilerim. Bir süredir Gezenbilir sitesini ziyaret ETMİYORDUM.
Demo kapakları bulabileceğinizi sanmıyorum. Düğme lazım olduğunda, cam kaldırmayı elektrikli yaptığımda orjinal düğmeler demoların yerine az bir fark ile oldu. Kapakları gözüme güzel gelmeyince demo kapakları yapıştırdım. Daha sonra basmalı düğme lazım olduğunda çamaşır makinesinden çıkma düğmeyi demonun arkasına yapıştırdım, kapağıda uzatma parçası ile bu düğmeye yapıştırdım. Hazır olarak şu düğme şurada diyemiyorum. Biraz yaratıcılık gerekiyor.

teşekkur ederim önemli degil Kenan Bey herzaman netde olamıyoruz,defender e yaptığım orta konsul bitmeye yakınlaştı uygun düğmelerle biraz da kendimden bişeyler katark yapmaya calışacam artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR