Tc. Lambası Yanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gedikoğlu33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,866

gedikoğlu33

Yeni Üye
slm arkadaşlar daha yeni bir üyeyim ve yeni bir freelander 2001 mazotlu aldım daha alışamadım çok ağır bir araba ve biraz dağda ve zorlu bir yerde zorlayınca tc lambası yanıyor birde parçayı un uygun nerdeden temin edebilir baskı balata seti almam lazım beni biraz bilgilendiriseniz sevinirim herkeze saygılar

Etiketler
Ynt: Tc. Lambası Yanıyor

LAND ROVER ARAÇLARINIZA GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.
HER TÜRLÜ ŞİKAYETİNİZDE BİZE 7/24 0536-287-75-56 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
SAYGILAR... ADEM KARNUÇU ADRES: ATATÜRK OTO SAN. SİT. 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK/ İSTANBUL

tc. lambası sadece arabayı dağ yollarında zorladığımda göğüsde tc yanıyor ama zorlamadığım zaman yanmıyor

sayın Gedikoğlu aynı araçtan bendede var,(2000 1.8) bu araçlarda truck control (TC) sistemi var yani araç patinaj yaptığında ABS sistemi patinaj yapan tekerleği firenliyerek aracın kara çamura saplanmasını önlüyor. eğer patinaj harici yanıyorsa bir ustaya göstermenizde yarar var.

Araç tekerleklerinin patinaja düşmesini engellemek için yanar ve patinajdan çıktıktan sonra söner. Normal bir durumdur. Sürekli yanıyorsa problem vardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR