kayasertac Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İskenderun/Hatay 20 Ocak 2015 #1 En güzel 4x4 arkadaşımın 4x4'ü olarak devam ediyordum, derken gaza geldim veeee aşağıdaki yavruyu aldım gitti Fotoğrafçı arkadaşım Mustafa Kara'nın gözünden ilk gezimizin videosunu sizlere sunuyorum, iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=OZRYr0VDOiE
En güzel 4x4 arkadaşımın 4x4'ü olarak devam ediyordum, derken gaza geldim veeee aşağıdaki yavruyu aldım gitti Fotoğrafçı arkadaşım Mustafa Kara'nın gözünden ilk gezimizin videosunu sizlere sunuyorum, iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=OZRYr0VDOiE
ndogru Kamp II Mesajlar 436 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 20 Ocak 2015 #2 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Setaç bey hayırlı uğurlu olsun . Ben sizin yerinizde olsam hemen boyacıya gider kapı çerçevelerini de kırmızıya boyatırdım . Sadece tavan bej kalsa çok daha güzel görünecek.
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Setaç bey hayırlı uğurlu olsun . Ben sizin yerinizde olsam hemen boyacıya gider kapı çerçevelerini de kırmızıya boyatırdım . Sadece tavan bej kalsa çok daha güzel görünecek.
mogoksel Özgür Mesajlar 73 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 20 Ocak 2015 #3 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Cok guzel iyi gunlerde kullanin Sertaç bey www.yagcarsisi.com
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Cok guzel iyi gunlerde kullanin Sertaç bey www.yagcarsisi.com
T ttogan Zirve Mesajlar 1,245 Tepkime Puanı 107 Yer izmir 21 Ocak 2015 #4 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlı olsun,ayrıca video hızlı oynatım çok iyi olmuş. Herşeyi çabucak anlatıyor.
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlı olsun,ayrıca video hızlı oynatım çok iyi olmuş. Herşeyi çabucak anlatıyor.
sesezgin Kamp III Mesajlar 937 Tepkime Puanı 501 Yer İstanbul 21 Ocak 2015 #5 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Araciniz hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Araciniz hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
F F.AKPOLAT Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 21 Ocak 2015 #6 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
tafa4196 http://www.overlandturkey.com Mesajlar 367 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli/Değirmendere Web www.overlandturkey.com 21 Ocak 2015 #7 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sağlıcakla kullanın
tarot_12 Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 9 21 Ocak 2015 #8 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde, sorunsuz, kazasız belasız sağlık içinde kullanın...
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde, sorunsuz, kazasız belasız sağlık içinde kullanın...
kayasertac Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İskenderun/Hatay 22 Ocak 2015 #9 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hepinize teşekkürler Zamanla ufak görsel dokunuşlar ve aksesuarlar yapacağım illaki
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hepinize teşekkürler Zamanla ufak görsel dokunuşlar ve aksesuarlar yapacağım illaki
hegeli Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir/Bornova 23 Ocak 2015 #10 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun, düz dizel sanırım
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun, düz dizel sanırım
kayasertac Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İskenderun/Hatay 26 Ocak 2015 #11 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Teşekkür ederim, evet düz dizel
G gakko sebest Mesajlar 108 Tepkime Puanı 1 Yer gölcük 26 Ocak 2015 #12 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun
kayasertac Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İskenderun/Hatay 3 Şub 2015 #13 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video teşekkürler
Defender.Wolf Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 6 Şub 2015 #14 Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Aracınız hayırlı uğurlu olsun,rengi çok güzel,çok asil. Maşallah.. Video da güzel olmuş.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle saygılar,
Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Aracınız hayırlı uğurlu olsun,rengi çok güzel,çok asil. Maşallah.. Video da güzel olmuş.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle saygılar,