Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzakdogumania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,724

uzakdogumania

Yeni Üye
Merhabalar,

öncelikle 25 yaşımdayım. istanbulda yaşıyorum. daha önce taylanda 13 kez gittim. 14. ise inşallah temmuzda olacak. Gitmek isteyen arkadaşlar, gidipte bilmediği için çekinen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

tüm otel, uçak ve rehberlik organizasyonu tarafımdan organize edilmektedir.

Burada fiyat yazmanın çok doğru olmadığı kanaatindeyim. ilgili arkadaşlar özel mesaj yoluyla irtibata geçerlerse sevinirim.

Not : Şuan ben hariç 2 kişi toplam 3 kişiyiz. Bilgilerinize..
saygılar

edit : kesinlikle bu işin ticaretini yapmıyorum. maddi bir gelirim yok. sadece masraflarımı çıkarıyorum.

Etiketler
Ynt: Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz

bu 14. gidişiniz olduguna göre muhakkak görülmesi gereken bir yer , Gezenbilir ruhuna hitap eden görselleri paylaşırsanız belki bir fikir edinebiliriz , tarihi yerleri , doğa harikası yerleri , kültürü ve özellikle yemekleri ile ilgili görsellerinizi paylaşırsanız ziyadesi ile memnun olurum..

tabiiki en kısa sürede paylaşacağım. yalnız tarihi yerlerden ziyade benim ilgimi çeken hayvanlardır. kaplan fil timsah vs ile fotoğraflarım mevcut en kısa sürede ekleyeceğim

uzakdogumania' Alıntı:
tabiiki en kısa sürede paylaşacağım. yalnız tarihi yerlerden ziyade benim ilgimi çeken hayvanlardır. kaplan fil timsah vs ile fotoğraflarım mevcut en kısa sürede ekleyeceğim

Hayvan sevgisi iyidir... ;D ben de çok severim.. İzmir Hayvan dostları dernegi gönüllü üyesiyim...hayvanlara karşı zulüm yapanları hiç sevmem.. o resim çektiginiz filler hangi şartlarda bunlara zorlanıyor bilseniz.. şahsi görüşüm bu tür gezilere karşıyım.. aynı şekilde safari adı altında para ile av yapanlara... bırakın hayvanlar özgür ortamlarında yaşasınlar.. Size iyi tatiller , umarım yanınıza arkadaş bulursunuz..

Pm aramıyorum hata veriyor. Forumda yasak mı bilemiyorum ama mail adresi yazarsanız irtibata geçebiliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kısaca gezi planı nasıl olacak yazarsanız kara vermek kolay olur.. daha sonrası için gidecek insanlarada faydası olur. belliki çok bilgilisiniz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR