tavsiye eder misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pick Up Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,465

Pick Up

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, Samsun'da yaşıyorum. İsmim Sinan.

Yılbaşına doğru bir pick up almak istiyorum. Aşağıdaki aracı tavsiye eder misiniz? Sizce nasıldır?
Duyduğuma göre araçta sanırım 2000 model civarı Nissan Skystar altyapısı varmış. Motoru vs. Nissan'mış.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız memnun olurum.

dfm-zna-rich.jpg

RICH07.jpg

RICH05.jpg

RICH04.jpg

RICH03.jpg

RICH06.jpg

richtablo.jpg

Etiketler
Ynt: tavsiye eder misiniz?

Evet arkadaşlar, bilgisi olan yok mu hiç? :smiley:
Piyasada pek bulunmayan bir araç gördüğüm kadarıyla.

Ynt: tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar, ben bu aracı ticari amaçlı düşünüyorum, şuanda 2007 model Isuzu D-Max'ım var ve çok memnunum. Ancak aracın yaşı itibariyle yılbaşından sonra değiştirmem gerekiyor. Dolayısıyla DFM Rich'te de Nissan altyapısı olduğu için ve ekomonik olduğu için sıfır olarak alternatif olabilir diye düşünüyorum. "Isuzu'yu aratır mı?" muhakkak ama şuan Isuzu alacak hem imkanım yok hemde bu araçta işimi görebileceği için gerek yok. Biraz araştırdığım kadarıyla bu araçların piyasası pek yok ve çok fazla değer kaybediyor, alıp 5-6 sene işimi gördükten sonra yok parasına da satsam hiç önemli değil.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Herkese iyi bayramlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri