Ben 25 yıllık, yeni mimar Engin Furkan COŞKUN. Çocukluk hayalimi gerçekleştirmeye çok yakın zamanda, sizin bu büyük ailenize katılmaya can atıyorum.Şuan için arabam yok fakat cj serisinden araç bakıyorum, almaya ve toparlamaya kararlıyım.Saygılar ve sevgiler..
Ismim Sebahattin. Orman Muhendisiyim fakat su anda Amerika'da Erozyon Kontrolu alaninda master yapiyorum. Cocukluk hayalim olan off-road ve doga tutkusunu yasamak, gerceklestirmek ve guzel bir baslangic yapmak icin bu forumdayim. Amerika'da son 11 ayim nasipse Agustos, 2015 Ankara'da olup hayatimin bundan sonraki kismina orada devam edecegim. Turkiye'ye geldikten sonra guzel bir arac toparlayarak sizlerinde izninizle araniza katilip guzel maceralar yasamak istiyorum. Herkese tesekkurler.
Merhaba Uzun Zamandır Takipçisi Olduğum Siteye Bir 4x4 CANAVAR ALARAK Aranıza Katıldım
Ford Ranger Ben CanavaRANGER diyorum 2008 4x4 XLT Paket
Adım İskender Bedirhan YILMAZ siz bedo diyebilirsiniz 20 yaşındayım forumun en küçüğü herhalde benim
Ayazağa/Sarıyer'de İkamet ediyorum en yakın gezide beraber olmak istiyorum iyi günler
Merhaba Uzun Zamandır Takipçisi Olduğum Siteye Bir 4x4 CANAVAR ALARAK Aranıza Katıldım
Adım İskender Bedirhan YILMAZ siz bedo diyebilirsiniz 20 yaşındayım forumun en küçüğü herhalde benim
Ayazağa/Sarıyer'de İkamet ediyorum en yakın gezide beraber olmak istiyorum iyi günler
Arkadaşlar slm adım erdinç yapı kimyasalları üreten bir firmada satiş müdürlügü yapmaktayım 93 model pajerom var sizin gibi banada 1 yıl önce bir off road vürüsü bulaştı saygılarımla gezilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar slm adım erdinç yapı kimyasalları üreten bir firmada satiş müdürlügü yapmaktayım 93 model pajerom var sizin gibi banada 1 yıl önce bir off road vürüsü bulaştı saygılarımla gezilerinizi bekliyorum