Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
selam,
mart 2008 de bu siteye katıldım ama daha çok konuları okuyup izleyerek takip ettim.
istanbul'luyum, 50 yaşındayım, 26 yaşına kadar ligde voleybol oynadım, halende altınyurt spor kulübünde yönetim kurulundayım.
1976 yılında baba mesleği olan matbaacılığa başladım, halende babam, eşim ve büyük oğlumla grafik, digital baskı, ofset baskı, promosyon gibi matbaacılık hizmetlerini vermeye çalışıyorum, 14 yaşındaki oğlumda liseye geçti.
eşimle 92-94 arası t3 vw ile kampinlerde kalarak karavancılığa başladık, t3 de sadece çek yat ve basit malzemeler vardı,
94-96 da chevrolet g-20 minibus karavan ile 1-2 seyehat yapmaya çalıştık ama benzin masrafı uçak parasına denk tuttuğu için satmak zorunda kaldık,
en sonda 2002-2005 arası chevrolet custom deluks üzeri indigo yapımı alkovanlı full bir karavandan sonrada şimdilerde karavansız olarak bakınıp duruyorum,
insan karavancılığı sevince yine gidip buluyor, bu senede tatil diye bir arkadaşımın evine gidip, dayanamayıp datçada karaincirdeki özil kampinge gidip 1 gece kaldık, ordaki kamp ortamı bile insana iyi geliyor.
saygılar, sevgiler...
mehmet ali yasavul