KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eralp bey karavancıların arasına hoşgeldiniz.Bendesizin gibi acemi bir karavancıyım.Sitedeki öneriler doğrultusunda daha karavanımı oluşturmaya çalışıyorum.Sakarya Üniversitesinin şenliklerinde inşallah orada olursunuz dileği ile aramıza hoşgeldiniz.
Atila Beyin tahmini doğru değil. 2007 Model, 56.000 Km.de Fiat Ducato'yu mayıs ayı içiinde Sn. Aydın Kestane'ye teslim ettik. Meslek icabı yüzlerce konut yapmıştık ama bir tane karavan yapmaya cüret edemedik.İşi ehline yaptırmak gerekiyordu. Sağolsun Aydın bey hayallaerimizin ötesinde bir karavan yaptı bize. Hem de çok kaliteli bir dost kazandık.
Bilgilere teşekkürler,sağlıklı günlerde bol geziler dileğimle hayırlı olsun.
Tanıtmadan kastım iç yapısı idi.Yine de ikinci el almadığınızı ve karavan üreticisine yaptırdığınız bilgileri ışık tuttu.Artık İmaj karavan kataloğu Ducato modeli örnektir diye düşünüyorum.
İlk tanışma mesajınızda bu yaz 17 günlük tatil yaptığınızı belirtmiştiniz.Karavan haline dönüştürülmüş olarak bunu gerçekleştirdi iseniz 2007 aracın karavan amaçlı kullanımı için dönüştürme için ya aracın trafiğe çıkışı(tam 5 yaş zorunluluğu) tatil tarihinizden önce idi,yada ÖTV ödeyerek karavana dönüştürmüş olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.
(konuyu detaylandırmamın nedeni karavancılığa yeni başlayacak arakadaşlara da yararlı bilgi olması amacında)
Selamlar
Haziran ayında Güney karavandan aldığımız 2004 peugeot boxer karavan ile biz bu işi yapabilirmiyiz diye tecrübe ettik. Dedikki karavan tamam ama bu değil. Başladık araştırmaya ve 4x4 Defender Sali Karavan yapımı karavan ile karşılaştık ve takas yaparak karavan ihtiyacımızı karşılamış olduk. Şimdi sizler ile beraber etkinliklere katılmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz.