Tam O Anda !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 280
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,401
Ynt: Tam O Anda !!!

Birde ben kendimi ekliyim bari buraya :smiley:

1.jpg

Etiketler

Kafasının üstünden yere çakmış kişi siz iseniz ve sağlığınız halen yerinde ise; yarın gidip bir motor alacağım.Geçmiş olsun.

hepsini çok beğendim çok teşekkür ederiz böyle fotoğraflar yakalamak için çok şanslı olmak lazım ..

böyle kareler için bayağı bir sabır lazım ve esnek sinirlere sahip olmak lazım :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Mehmet bey, paylaşımların hepsine yorum yapmıyoruz ama hepsini takip ediyoruz :smiley: Birbirinden ilginç ve bir o kadar da güzel kareler.Devamı varsa ilgiyle takipteyiz.

Bu topiki, bir tesadüf sonucu farkettim. Ben de, 04.12.2010 tarihinde, bu topiten tamamem habersiz bir
durumda, GENEL KONULAR bölümünde İŞTE TAM O ANDA OLDU adlı bir topik açmıştım.

Fark eder etmez, konuyu yönetime bildirdim ve topikin buraya taşınmasını rica ettim. Sağolsun Sayın Zerrin ( Ceranus )
Hanım hemen ilgilenip, yeni topiki buraya aktardı... :smiley:

Eğer GENEL KONULAR bölümündeki İŞTE TAM O ANDA OLDU topikini takip etmediyseniz, bu topikteki görselleri
yukarıdaki tarihten itibaren tekrar kontrol ederseniz, benim eklemiş olduğum görsellere ulaşabilirsiniz...

Eğer sizleri bıktırmaz isem, arşivimde bulunan birkaç bin tane bu konuya uygun görseli, fırsat buldukça aktarmak
istiyorum ... :D

oort cloud' Alıntı:
Bu topiki, bir tesadüf sonucu farkettim. Ben de, 04.12.2010 tarihinde, bu topiten tamamem habersiz bir
durumda, GENEL KONULAR bölümünde İŞTE TAM O ANDA OLDU adlı bir topik açmıştım.

Fark eder etmez, konuyu yönetime bildirdim ve topikin buraya taşınmasını rica ettim. Sağolsun Sayın Zerrin ( Ceranus )
Hanım hemen ilgilenip, yeni topiki buraya aktardı... :smiley:

Eğer GENEL KONULAR bölümündeki İŞTE TAM O ANDA OLDU topikini takip etmediyseniz, bu topikteki görselleri
yukarıdaki tarihten itibaren tekrar kontrol ederseniz, benim eklemiş olduğum görsellere ulaşabilirsiniz...

Eğer sizleri bıktırmaz isem, arşivimde bulunan birkaç bin tane bu konuya uygun görseli, fırsat buldukça aktarmak
istiyorum ... :D

Estağfrullah bıkmak ne demek zevkle :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR