takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 12 Nis 2012 #49 Aks frezeli kapakları komple değişti ve fren balatalarıyla arka merkezlerde değişti.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 12 Nis 2012 #50 Arka porya keçeleri değişti.
dread Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL-BOSTANCI Web www.saykaguvenlik.com 12 Nis 2012 #51 .
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 14 Nis 2012 #54 Merhabalar, Kalorifer dağıtıldı radyatörcüye gitti, motoruda yenilenecek kalöriferin.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 14 Nis 2012 #55 Kapı tadilatları yapıldı, ön göğüs dağıtıldı.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 14 Nis 2012 #56 Tüm yağlar ve filtreler değişti, motor radyatörü bakıma verildi . motor ve şanzuman kulakları yenilendi.
Tüm yağlar ve filtreler değişti, motor radyatörü bakıma verildi . motor ve şanzuman kulakları yenilendi.
altay_junior Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 Yer bayrampaşa 14 Nis 2012 #57 maşallah allah kolaylık wersin
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 14 Nis 2012 #58 hocam işinize karışmak gibi olmasın bende kalariferi yeni almştım pek bi değişiklik görmedim belki kamyoneti ısıtmaya yeter
hocam işinize karışmak gibi olmasın bende kalariferi yeni almştım pek bi değişiklik görmedim belki kamyoneti ısıtmaya yeter
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 14 Nis 2012 #59 umutkaptan' Alıntı: hocam işinize karışmak gibi olmasın bende kalariferi yeni almştım pek bi değişiklik görmedim belki kamyoneti ısıtmaya yeter Genişletmek için tıkla ... selam kazanın kılepeleri tam açmıyor olabilir belki 'de şu ana kadar bek kalorifer sıkıntımız olmadı duruma göre petekler büyültülebilir
umutkaptan' Alıntı: hocam işinize karışmak gibi olmasın bende kalariferi yeni almştım pek bi değişiklik görmedim belki kamyoneti ısıtmaya yeter Genişletmek için tıkla ... selam kazanın kılepeleri tam açmıyor olabilir belki 'de şu ana kadar bek kalorifer sıkıntımız olmadı duruma göre petekler büyültülebilir
celo53 SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT. Mesajlar 1,083 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL-Pendik 14 Nis 2012 #60 Allah kolaylık versin zor ve sabır gerektiren bir iş.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 16 Nis 2012 #61 Çamurluk yanakları montajı yapıldı, koltuklar hazır.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 16 Nis 2012 #62 Boyacı çalışmalara başladı.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 17 Nis 2012 #64 koltuklara kafalık niye yaptırmadınız?