Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,834

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
Arkadaslar bir cogumuzun garajında orada burada bir suru kullanmadigimiz atıl duran fakat mutlaka birilerinin isine yarayan yahut aradigi ve bulamadigi malzemelerimiz vardir bu malzemeleri takas olarak olarak degisim yapsak misal bende jant var diğer bir arkadaşta lastik bu jantlari lastikle değiştirsek vs gibi bir program yapsak nasil olur sizce?

kimde ne var kime ne lazim yazsak ona gore değiştirsek işe yarasa bu cikma yada atıl duran parcalar

Etiketler

Ynt: Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Eğer böyle bir seye ihtiyacı olan ve kullanmak isteyen hatri sayılır bi kitle söz konusu olursa yardımcı olmak icin web tabanlı basit bi platform kodlayabilirim.

Bence bu sayfa altında herkes elindekini paylaşırsa istenen sonuca ulaşılabilir, ben yarın elimdekileri resimleyerek koyacağım, ekstra bir program a gerek kalmaz

benim araç 2004 TD5 elimdeki kullanmadigim parçalar

4 adet helezon 4 adet amortisör orjinal (sorunsuz patlak kırık yok)
4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok)
ön tampon komple sis farlari uzerinde (hasarsiz siyah renk)
orjinal yan basamaklar (gayet iyi durumda)

reesimler asagidaki linkte mevcut
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105781.0

2004 Td5 Den Cikma Parcalar
ön tampon derken?

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ön tampon demişsiniz. Orjinal parçadan mı bahsediyorsunuz ve aklınızda ne var fiyat anlamında?

Müğmkün olursa fotoğraflarını görmek isterim birde fiyat olarak aklınızda ne var . dilerseniz msj atabilirsiniz.

merhaba aracin resimlerini bulamadım ama bildiğiniz 2004 model orijinal tamponu kırık çıkık yok arabayi satali bir hayli oldu ve bu bilgisayarimda maalesef resimleri bulamadım siyah renk mat siyah araca celik tampon yaptirmistim o yüzden boşa cikti ihtiyaciniz varsa rakam cok önemli değil 3 asagi 5 yukari halledillir bi sekilde

2004 derken disco 2 2004
RO1000104f.jpg
bu parça değil mi?.

Lütfen tampon için fiyat yazarmısınız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba;
Bahsi geçen "orjinal yan basamaklar (gayet iyi durumda)" halen duruyor mu? Varsa fotoğraf alabilir miyim ?

Range Rover P38 orjinal yan basamaklarımı satabilirim. Disco ile uyumlu galiba bir bakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR