Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,666
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhun arpad

Kamp I
Mesajlar
173
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Dostlar merhaba,

yaklaşık 8 aydır bende olan ve neredyse tamamen yenilediğim aracımı değiştirmek istiyorum.Değiştirme sebebim tek kapılı olmasından ailece çok kolay binemememiz ve eşimin kızımla rahat edemeyişi.

Benim aldığım kişi adanadan ihale ile 14-15 yıl önce almıştır.üzerinde 4-236 tabir edilen perkins heavy duty motor vardır,2500cc 70 hp 260nm torku olan bir araçtır,4 ileri şanzımanlı ve arazi viteslidir ve arazi vitesi sonradan atılma değildir.
ben aracı aldıktan sonra komple(tavan ve taban) izolasyon yaptım,üzerine plastik kaplama yaptım,tavanı kaplattım,elektrik tesisatının değiştirilmesi gereken her yeri değiştirildi,cam silecek suyuna kadar tüm sıvıları değiştirilmiştir(şanzman,diffler,motor yağı,antifiriz gibi),rot kolları,istavrozlar hep değişmiştir,aracın üzerinde telsiz vardır,jvc radyo cd ve pioneer kolonlar mevcuttur.
araca 2 adet orjinal sparco koltuk konmuştur(tane fiyatı Birlasta 850 tldir).
önlerde 2 adet delici sarı sis farı vardır,ön tampon üzerinde 2 adet yayıcı 80 vat osram ampullu ekstra aydınlatma ve arkada ise 2 adet hella FF50 çalışma ışığı vardır.

ön koltukların arkasında bir adet 2 kişilk koltuk vardır ve yanlardan arkaya geçilebilmektedir,
aracın üstünde 4 adet yepyeni petlas 900x16 NT3 lastik bulunmaktadır(330tl adedi).

aracın motorundan şanzımanına ,arazi vitesinden teybine kadar herşeyi tıkır tıkır çalışmaktadır.100 kmde şehir içi12 lt,şehir dışı 9,5 lt mazot yakmaktadır,kırsal motorinden full un mazotuna kadar herşeyi sıkıntısız yakıyor.

aracın bazı yerlerinde kabarmalar olmakla birlıkte kesinlikte hiçbir yerinde çürüme,delinme yoktur ve istediğiniz gibi baktırabilirsiniz.TÜM BAKIM VE TAMİRLERİ KENDİ OTOPRATİK SERVİSİMİZDE VE ŞİMDİ BİZİM USTAMIZ OLAN SAKALLI HÜSEYİN USTANIN ESKİ USTASI AYHAN TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.

başlıktada yazdığım gibi aracı öncelikle takas etmek istiyorum,tercihim öncelikle grand cherokee 5.2 yada 4.0.aracı haftada bir yada 2 haftada bir kullanıyorum,bu şartlarda benzinli bir araç olmasının bana bir zararı olmayacak,v8 olmak kaydıyla disco olabilir.
satış fiyatı olarak birşey düşünmedim ancak yukarıda yazan araçların fiyatları yada onların yakınlarındaki fiyatlar olabilir.

takas için başka araçlarda olabilir ama küçük araç bana maalesef uymuyor(en,boy ve göbekten dolayı).

aracın yapılması ile ilgili hikaye aşağıdaki linktedir,akşam evden son halinin resimlerini ekleyeceğim.

Orhun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84578.0
 

Etiketler
araç 1983 modeldir,ruhsatta kapalı kasa kamyonet olarak geçer,rahat bir araçtır,max sürat 110 kmdir,altı yüksektir,arazide nadiren takılır.
 

bir kaç resim

IMG00048 20120620 1818


IMG00050 20120620 1818


IMG00051 20120620 1820
 






Mahmut selam,

araç hakikaten beğenen için kaçmayacak bir araç ama diğer sitede de yazdığım gibi bizim bebe ve hanımı bir türlü rahat ettiremedim,mecburen değiştirecem,sadece ava tek gidiyorum,kamp yada piknikte beraberiz.

kısmet artık
 



Merhaba Orhun kardeş,
Arabanı yakından görme şansını yakalayamadım, dileğim değerini bilen birisinin satınalması, sizinde dilediğiniz araca sahip olması.
Herşey gönlünüzce olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 



Niyazi abi merhaba,

bu haftasonu geliyorum Çanakkaleye ama binekle gelip devam edeceğim...kısmet birdahakine artık
 

satmanıza üzüldüm. ilk aldığınız günden beri takip ettim. aracınızla bayağı ilgilendiniz. titiz birisi olduğunuzu gördüm. araç fazlalığı olmasa hiç düşünmeden alırdım. herşey gönlünüzce olsun.selamlar.
 


Bence aracınıza bir değer biçmelisiniz,takas dahi olsa bir fikir verebilmeli.
Ayrıca sparco koltukları keşke hiç koymasaydınız,daha önceki kamuflaj koltuklar daha bir karakteristti(tabiki bu benim zevkim)
Alanada satanada hayırlı olsun.
 

orhun arpad' Alıntı:
üste vermem gereken çok olmasa senin amcaoğlunun arabasıda çok güzel ama aşıyor beni
Bizim amca oglu kafayi kirmis arabayi 35 lastige cikariyor.. kaporta boya falanda yaptirdi ne diyim usta Allah bize akil versin :smiley:
 



dalyan' Alıntı:
Bence aracınıza bir değer biçmelisiniz,takas dahi olsa bir fikir verebilmeli.
Ayrıca sparco koltukları keşke hiç koymasaydınız,daha önceki kamuflaj koltuklar daha bir karakteristti(tabiki bu benim zevkim)
Alanada satanada hayırlı olsun.

merhabalar,

o koltukları çok rahatti ama çok zıplatıyordu,şimdiki koltukları o açıdan çok rahat,ama koltuk elimde duruyor,isteyene veririm tabii...
benim aklımdaki fiyat 16-17 ler gibi ama tabiki ne fiyat görür,ne düşünülür bilmem..
akın61' Alıntı:
Bizim amca oglu kafayi kirmis arabayi 35 lastige cikariyor.. kaporta boya falanda yaptirdi ne diyim usta Allah bize akil versin :smiley:
amiin amiin. :smiley:
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,183
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst