Tablo Değil Gerçek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,086

Etiketler
Ynt: Tablo Değil Gerçek

abi öncelikle bu resimleri paylaştığınız icin teşekkürler bana o lalelerin tohumlarının bizim tokraklarımızdan gittiğini hatırlatarak icimi acıttı ama birazda sevindirdi demekki büyük bi ekonomik gelir elde edilebiliyormuş..... abi ilginize ve vermiş olduğunuz bilgilerinize cok teşekkür ederim evet cok haklısınız bu ortamda yeni emekli olmuş insanların bu emekli ikramiyeleri ile yapacağı bi hobi deyil tabiki size katılmamak elde deyil ama benim durumum her acıdan buna müsait olduğundan bi sıkıntım olmucak benim amacım siz abilerimden bu işdeki tercübelerinizden yararlanmak abi bir yıldır araştırıyorum hazırmı,2.elmi,arac alıp yaptırmamı özellikle yaptırma dan yanayım birebir başında durarak ilgilenme durumum var yanlız hangi firma desem yanlış olurmu bilemiyorum ve şehir evet cok cok okuyorum sitenizdeki tüm yazışmaları hemen hemen okudum ve devam ediyorum ilginize tekrar teşekkür ederim saygılarımla umarım bir yerlerde karşılaşmak umuduğla

Merhaba Tugay Bey,

Karavan alma, yapma ya da yaptırma konularıyla ilgili kendinize ait bir başlık açarsanız, bu konu hakkında arkadaşlarımız görüşlerini bildirirler sanıyorum. Böylece, çeşitli arkadaşların değişik konularlardaki başlıklarında sorularınız kaynayıp gitmez.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0

Cavid Sezen

abi anladım öncelikle en kısa zamanda ankarada bu işi yapan şirketleri bire bir gezip detaylı bilgi aldıktan sonra bir başlık altında sizlerle paylaşıp sizlerinde fikirlerinden yararlanmak istiyorum saygılarımla

Resimleri görünce burnuma mis gibi çiçek kokuları geldi,ne güzel bir hava vardır şimdi orda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri