Tablo Değil Gerçek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,086

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar
TABLO DEĞİL GERÇEK

Lisse'de rengarenk lalelerle dolu bir alanın havadan çekilmiş bu fotoğrafı pastel boylarla yapılmış büyüleyici bir tablo gibi…

Laleler, turistleri Hollanda’ya çeken sebeplerin başında geliyor. Genellikle karavanlarla seyahat eden turistler, lale alanlarının hemen yanına park edebiliyor ve bu müthiş manzaranın tadını çıkarıyor.

[attachment=1]

**********************************************************************************************
Alıntı: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=46466&p=1&rid=4369

Cavid Sezen
Not: Fotoğraf çok hoş, "serbest muhabbet"te yitip gitmesine gönlüm razı olmadı! :smiley:
Böyle bir yerde karavanında uyanmak, nasıl birşey acaba?... :D

03.jpg

Etiketler

Ynt: Tablo Değil Gerçek

İki fotoğraf daha: (Biri yineleme ama...)

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

article-0-0BC2A68F00000578-251_964x565.jpg

article-0-0BC29E9800000578-502_964x615.jpg

RedlinE' Alıntı:
Yurdumun her karişi çok güzelde birde duz yeri fazla olsaymiş..

Mücahit bey, Çarşamba ovası aynı Hollanda gibi delta ve verimli topraklara sahip lakin çiftçimiz kavak ağacı dikiyor biraz kuru alanlarda fındık ağacı dolu.

Levent bey düz yerlerimiz çok az olan yeride kulllanmayi bilmiyoruz haklisiniz. Adamlardaki kanal sistemi cevresi nasil tertipli kullanişli ben ona özendim . Yalavada gormustum böyle rengarenk çiçek tarlalari.

Aslında düz alanlarımız hiç de az değil. Mesela sadece Konya ovası bile Hollandanın 3 katı. ;D
Ne yazık ki orası kadar sulak bir yer değil. :'(

Ah ah ! Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin çiftçiyi.
Köy enstitülerinden başlayıp, köylünün oy deposu görülmesine kadar gider. Cavid beyin ortaya koyduğu güzel fotolarla yetinelim, gerisini pek karıştırmayalım.

Arkadaşlar ben karadenizliyim kendi memleketimi göz onune alarak konuştum. verdiginiz ornekler gercekçi bizim orda suyla ilgili bir dert yok ama iki kale maç yapabilecegim yerlerin %95 i dolmadir.

selam arkadaşlar türkiyemizin heryeri çok güzel hollanda da güzel yerler var 4.ayın sonunda lale tarlalarını gördüm heryer rengarenk olmuşdu türkiyemizde lale yetiştiren yerler varmı acaba?

saygılar Halil

Halil bey bizde Mart ayından itibaren Hollanda dan ithal edilen soğanlarla parklar bahçeler hatta İstinyede Lale bahçeleri yaratıyoruz.
Yani lale tüketicisiyiz. Selamlar.

Neyse bu sefer yakalanmış. :smiley:
Umarım çoğaltmayı ve yetiştirmeyi başarırız.
http://www.gumrukmuhafazahaber.com/haber_detay.asp?haberID=296

Tesadüf buya karavanlar beyaz laleler kırmızı denk gelmiş,çok hoş görüntü oluşmuş.(Beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun.) :smiley:

güngör' Alıntı:
Halil bey bizde Mart ayından itibaren Hollanda dan ithal edilen soğanlarla parklar bahçeler hatta İstinyede Lale bahçeleri yaratıyoruz.
Yani lale tüketicisiyiz. Selamlar.

E iste ne guzel belkide bu bakip yalandigimiz lalelerdir İstanbul'a gelen. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri