BünyaminT
Ana Kamp
Sayın Gezenbilir üyeleri aklımda karavan fikrinin oluşmasında bu sitenin ve değerli bilgilerinizin önemini belirterek söze başlıyorum.
Henüz bir karavanım yok ama bu işe kesinlikle kararlıyım sadece zaman meselesi
hem şehirde rahat edilebilecek hem tam donanımlı olsun istediğimden en mantıklı seçim ww t5 yüksek tavan görünüyor.
kapalı tuvalet ve banyo hiç kullanmasam dahi olmalı
kendine kesinlikle yetmeli
içi dar olmamalı (tüm tasarımlarda arkaya konulan sabit yatak ortada bulunan kabinler karavanı daraltmış gözüküyor.
bunun yerine aşağıda resimleri bulunan tasarımı yaptım. (tabi yapılan tüm tasarımlardan ilham alarak.
kıymetli görüşlerinizi bekliyorum.
bu tasarımda gündüz kanepe akşam yatak olacak bir koltuk
yolcu koltuğu arkasında bir yolcu koltuğu daha (yolcu koltuğu ve arkasındaki koltuk açılarak tek kişilik extra bir yatak daha olacak)
gündüz 3 koltukta dönerek oturma grubu olacak.
ölçüler ww t5 yüksek tavana uyuyor (ölçüler ve yapılan tasarımlar dikkate alındı)
banyo 100x70 koltuk 70x190 (yatak olduğunda enini siz belirleyebilirsiniz.)
ocak altında buzdolabı mutfak lavabosu altında bagaj boşluğu ve tüp konulacak alan
resimlerde tam ölçeklendirme yok
(bu cümle yanlış anlaşılmasın ölçek var tabiki sadece bazı kısımlar tahmini çünkü koltuk ölçülleri şöför kısmı aracın daralan tavan yapısı gibi ayrıntılar hesaplanmadı )
yaklaşık olarak yerleştirdim şu an aracım yok araç aldığımda tam ölçülerinde bir tasarım yapıp sizlerle paylaşacağım.
Henüz bir karavanım yok ama bu işe kesinlikle kararlıyım sadece zaman meselesi
hem şehirde rahat edilebilecek hem tam donanımlı olsun istediğimden en mantıklı seçim ww t5 yüksek tavan görünüyor.
kapalı tuvalet ve banyo hiç kullanmasam dahi olmalı
kendine kesinlikle yetmeli
içi dar olmamalı (tüm tasarımlarda arkaya konulan sabit yatak ortada bulunan kabinler karavanı daraltmış gözüküyor.
bunun yerine aşağıda resimleri bulunan tasarımı yaptım. (tabi yapılan tüm tasarımlardan ilham alarak.
kıymetli görüşlerinizi bekliyorum.
bu tasarımda gündüz kanepe akşam yatak olacak bir koltuk
yolcu koltuğu arkasında bir yolcu koltuğu daha (yolcu koltuğu ve arkasındaki koltuk açılarak tek kişilik extra bir yatak daha olacak)
gündüz 3 koltukta dönerek oturma grubu olacak.
ölçüler ww t5 yüksek tavana uyuyor (ölçüler ve yapılan tasarımlar dikkate alındı)
banyo 100x70 koltuk 70x190 (yatak olduğunda enini siz belirleyebilirsiniz.)
ocak altında buzdolabı mutfak lavabosu altında bagaj boşluğu ve tüp konulacak alan
resimlerde tam ölçeklendirme yok
(bu cümle yanlış anlaşılmasın ölçek var tabiki sadece bazı kısımlar tahmini çünkü koltuk ölçülleri şöför kısmı aracın daralan tavan yapısı gibi ayrıntılar hesaplanmadı )
yaklaşık olarak yerleştirdim şu an aracım yok araç aldığımda tam ölçülerinde bir tasarım yapıp sizlerle paylaşacağım.
Son düzenleme: