Coz
Cihat
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Yeni fotolar ve tecrübelerinizi forumdan eksik etmemenizi temenni ediyorum... VW candır...
ben ne karavan imal ediyorum ne herhangibirisinin reklamını yapıyorum ne de ticari satışını yapıyorum. burada karavan imalatı ile ilgili herhangibir reklam veya bilgide yok. sadece imalatcı sana fiat dukato yapalım daha ideal olur dediği ve aklımı çeldiği için ilana koydum. farklı bir amacım olsa zaten hiç kullanmazdım. ama karavanı kullanıyorum. şüphe etmek yerine sormak yeterli. Sadece bilgi paylaşımı için koymuştum resimleri.Ama hatamı anladım.Haydaaa...!
Ortada bir satış olduğu belli de, bu başlıkdaki de başka türlü bir "satış" mıydı, işte o şüpheli ..?
Ekli dosyayı görüntüle 64687
2007 model volswagen yüksek tavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 4
karavan satışiçin yapılmadı .aşşagıda
teşakkürler. karavan satış için yapılmadı. satışa konmasının nedenini aşşağıda yazdım.üst katta çekme yatak var. 120 cm eninde.2007 model volswagen yüksek tavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 470535083
Hayırlı satışlar. Üst tarafında asma bir yatak daha olabilse gerçekte güzel olurdu.