T4 Yüksek Tavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,059

Ynt: T4 Yüksek Tavan

Yeni aracınız hayırlı olsun Bülent Bey. Güle güle kullanın.

Eski aracınızın da (T4) iç dizaynını çok beğendim. Benim T4 ün iç dizaynına göre daha kullanışlı . WC duş kabini büyük avantaj. Bizim tarz dizaynlarda (klasik Westfalia dizaynı) yatak oturma grubuna dönüştüğünde arkada kullanamadığım gereksiz bir ölü alan oluşuyor. Bizimkilerinin avantajı, yatak altı ve üstü daha büyük yüklüklerinin olması. Yanda elbise dolabının olması. Ama elimde imkan olsaydı sizin ki gibi bir dizayn tercih ederdim.

Evet Bülent bey, arkadaşların belirttiği gibi, gerçekten güzel bir düzenleme olmuş. Bir gün kapınızı (mesaj kutunuzu) çalabilirim, kim ne nerede nasıl diye.

Genel tercih doğrudur, PSA vb. grubu araçlar daha geniş iç hacim sunuyor. Ama bu hacim belli hareket imkanı sunuyor.

Dilediğiniz yerde otomobil kıvraklığıyla gitmek veya durmak, sadece VW minibüslerle mümkün olacak görünüyor. Bir yerde uzun süre durmak değil de durmaksızın ve dilediğiniz yerlere gidip gelmek, girip çıkmak... Bunu isteyenler galiba sizin dizaynınızı çoğaltacak galiba. Aylardır bu forumu inceler dururum. Çok güzel projeler ve imalatlar var. Hele atilla beyi takdirle anmam lazım. Ama hep "acaba daha küçük ve daha kıvrak bir araç dizaynı nasıl olur" sorusu vardı. Bu dizayn tam kafama yattı.

Hayırlı olsun. Önceki T4 gerçekten güzel planlanmış. T5 biraz daha geniş olur herhalde. Araç tavan yüksekliği biraz daha olsa kabin üstü yatak düşünülebilir. Ancak bu tavanla herhalde sıkıntılı olur. Yapım aşamalarının fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Selamlar.

Güle güle kullanmak nasip olsun .

çekme karavanı bıraktığımda ,daha önce tranporter kullanan birisi olarak tercihim böyle olacak galiba . tekrar hayırlı

olsun .bitmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.

Bülent ustam;
bu konuyu yakından takip eden çok arkadaşımız var bende bunlardan biriyim, T4'e uygulanan banyolu bu dizaynı T5 e uygulasak,ön koltukları da dönerli yapsak
T5 panelvanını alıp gelecek arkadaşlara
İzolasyon,elektrik tesisatı,su tesisatı,su depoları,gaz tesisatı,mobilyalar,mutfak,yatak olan oturma grubu,12 volt kompresörlü mini buzdolabı,tente,karavan camları,yaşam aküsü,ruhsat ve proje işlerini içeren herkesin kesesini zorlamayacak,sizide mağdur etmeyecek gezenbilire özel paket bir fiyat belirlesek?
Şofben,güneş enerjisi,ısıtma sistemi,klima,uydu anteni vb opsiyonel olarak isteyenlere ayrıca ücretlendirilebilir

Bugün İlk alışverişimi yaptım
Orta oturma grubunu yatak haline getirirken eni genişletmek için kullanılacak parçayı aldım 250kg taşıma kapasitesi varmış

möasa blaket.jpg

Murat Bey,

aracın iki yanına , cam da dahil olmak üzere şekil konusunda iki düşüncem var.
Araç giydirme firmalaerına yaptıracağım, camda dahil olacak
Bakalım buna senin düşüncen ne olacak :smiley:
Kalp grafigi :(

t5 yan.jpg

kalp vektorel.jpg.jpg

İkiside güzel,yüksek tavan T5 den karavan yapılacaksa karavanın dış görünümünde muhakkak kişiye özgü renklendirmeler olmalı bence,çünkü yalın hali toptancı arabalarına benziyor,
Bülent abi bu oto giydirme firmalarıyla bir ara bende görüşmüştüm,iki şekilde giydiriyorlar,hem araca hem cebe ;D

omnitemporal' Alıntı:
Bülent ustam;
bu konuyu yakından takip eden çok arkadaşımız var bende bunlardan biriyim, T4'e uygulanan banyolu bu dizaynı T5 e uygulasak,ön koltukları da dönerli yapsak
T5 panelvanını alıp gelecek arkadaşlara
İzolasyon,elektrik tesisatı,su tesisatı,su depoları,gaz tesisatı,mobilyalar,mutfak,yatak olan oturma grubu,12 volt kompresörlü mini buzdolabı,tente,karavan camları,yaşam aküsü,ruhsat ve proje işlerini içeren herkesin kesesini zorlamayacak,sizide mağdur etmeyecek gezenbilire özel paket bir fiyat belirlesek?
Şofben,güneş enerjisi,ısıtma sistemi,klima,uydu anteni vb opsiyonel olarak isteyenlere ayrıca ücretlendirilebilir

Tabiki en kısa zamanda fiyatımızı belirler T5 meraklılarına sunarız saygılarımızla.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR