T4 Yüksek Tavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,032

bulent kocoglu

Kamp III
Web
www.anadol.org
Arkadaşlar,

Şu aralar yeni aldığım 2008 model yüksek tavan T5 'e proje çizmekle uğraşıyorum
Bu arada, daha önce yaptırdığım T4 yüksek tavan ın fotolarını buldum, sizinle paylaşmak istedim.
Bu da hacmine göre güzel olmuştu. İçinde banyo kabini vardı
Buyurun görsellere

akyaka 050312.jpg

IC-02.jpg

BANYO-01.jpg

IC-03.jpg

Ynt: T4 Yüksek Tavan

Banyo olan transporter ,mutfak arkada,süper olmuş,bu aracı satmadıysanız,müşteri olabilirim

Maalesef , marmaristen bir arkadaş aldı
Halen kullanıyor sanırım
Ama, üreticide bunların planları var. Muhtemelen aynısını yapabilir.
sanırım, yeni T5 de bunun gibi olacak.

O araba 2.4 normal dizel olduğu için motor gücü bana düşük gelmişti.

Bu da yeni aldığım T5

t5.JPG

Bülent abi hangi firma?T4de mutfağı dışardan kullanımı nasıldı, birde sıcak duş imkanı varmıydı?yatak ölçüleri nekadar olmuştu?ön koltukları dönerli yaparak yer kazanılsa daha mı iyi olurdu,çok soru sordum,kızma ne olur :smiley: bu arada yeni T5 hayırlı olsun,yeni projede iç yerleşim nasıl olacak?

omnitemporal' Alıntı:
Bülent abi hangi firma?T4de mutfağı dışardan kullanımı nasıldı, birde sıcak duş imkanı varmıydı?yatak ölçüleri nekadar olmuştu?ön koltukları dönerli yaparak yer kazanılsa daha mı iyi olurdu,çok soru sordum,kızma ne olur :smiley: bu arada yeni T5 hayırlı olsun,yeni projede iç yerleşim nasıl olacak?

Kızmak yok olurmu :smiley:
Mutfağı dıştan kullanmadım , sanırım yüksek kalıyordu.
sıcak duş yoktu. Hiç bir arabamda sıcak duş olmadı. İhtiyaç duymadım.
Ön koltuk dönerli olamadı çünkü,iki kişilik yatma yeri olması gerekiyor. en anca kurtarıyor
yatak tam pozisyonda 1.40 x 1.90 olmuştu
Masa altındaki puf u yatak yaparken kısa yatagın kenarına çekiyorduk

T5 için henüz kafamda netleşmiş bir şey yok kanepe& ranza düşünüyorum

T4 ve T5'ler şehir içi trafiğinde taksi rahatlığıyla kullanılabiliyor iki kişi içinde yeterli bir araç tek sevemediğim tarafı tavana doğru daralması buda kış kullanımda bana bunaltıcı geliyor.

İnşallah gönlüne göre güzel bir karavan olur,kolay gelsin abi,sevgiler.

bulent kocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar,

Şu aralar yeni aldığım 2008 model yüksek tavan T5 'e proje çizmekle uğraşıyorum
Bu arada, daha önce yaptırdığım T4 yüksek tavan ın fotolarını buldum, sizinle paylaşmak istedim.
Bu da hacmine göre güzel olmuştu. İçinde banyo kabini vardı
Buyurun görsellere

Bülent Bey yeni aracınız hayırlı olsun.
T5 yüksek tavan düşünen birisi olarak takipteyim.Siz bizzat kullandığınız için daha iyi bilirsiniz gerçi ama T5'in tavan açıları T4'e göre daha dik geldiği için kullanım alanı da aynı şekilde daha geniş olacaktır.
Nitekim benim de T4 syncro'm olduğu dönemde benim de tavanı yükseltmek gibi bir düşüncem vardı.Hatta hasarlı bir yüksek tavan T4'ün tavanını kestirip almıştım.Tavan hala bende duruyor.Düşüncem ya tekrar t4 syncro alıp tavanını yükseltmek ya da T5 yüksek tavan alıp T4'ün tavanı uygun açılarla üzerine ekleyerek daha yüksek bir tavana ulaşmak.
(Tabii fiziki şartlar ve araç statiği müsaade ederse burada kazanacağım ekstra yükseklikle yine çift kişilik bir yatak alanı elde elebilirim diye düşünüyorum)
Benim merak ettiğim T4'ün WC-Banyo kısmı için ayrılan ve evye-ocak kısmına ayrılan bölümleri yeterli geliyor muydu?Elinizde ölçüleri varsa paylaşırsanız seviniriz.
Hatta mümkünse yeni aracınızı maliyet tablosu ve ölçüleri ile burada paylaşma imkanınız olursa benim gibi T5 yüksek tavan düşünen arkadaşlara çok büyük bir öngörü ve fayda sağlar diye düşünüyorum.
Saygılarımla

Hem VW T5, hem banyo+wc var, 2 kişi için tadından yenmeyecek bir karavan olacaktır. İçi kış kampları için biraz dar gelse de sağladığı diğer avantajlar ve kampların genelde yaz aylarında yapıldığı düşünülürse kesinlikle önerilecek bir araç olacaktır. Sıcak su ihtiyacı kişiye göre değişir, trumatic kombi kullanılırsa hem ısıtma hem da sıcak su bir arada çözülmüş olur. Tek sıkıntı bagaj alanının darlığı olur, onu da tavana yerleştirilecek port bagaj halledecektir :smiley:
Bülent bey hayırlı olsun :smiley:

Bülent Bey güzel bir araç seçtiniz. Ayrıca sağlam ve tasarruflu. Hayırlı olsun.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.