T3 Aynasi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,710

insel

Zirve
Mesajlar
2,511
Tepkime Puanı
26
Merhaba haftasonu kamptan donerken sol aynam birden kapandi ve ne kadar acsamda kapanmaya devam etti. Bunun sertlestirilmesi mumkun mu? Revizyon yapilabilir mi? Yoksa yenisini mi almak lazim?
Yeni aynalar hakkindaki tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sevgiler
 

Etiketler
Ynt: T3 Aynasi

slm.yeni ayna arzu oto da vardı.yanlış hatırlamıyorsam 25 tl gibi bir fiyatı vardı.bir ara vospazar.com da dikkatimi çekmişti.ancak voslardaki gibi bir sıkıştırma vidası vb olması gerekli diye düşünüyorum.aynayı söktükten sonra alt kısımda mevcut olabilir bu tarz bir vida.
 







Ynt: T3 Aynasi

superba' Alıntı:
ee netice varmıymış sıkıştırma vidası ??bendede aynı sıkıntı varda

Evet minibusten sokun aynayi, kaportaya vidalanan yerin iicinde bir civata var. ONu sıkıstırınca sorun cozuluyor.
 


Ynt: T3 Aynasi

slm.sorunun çözüldüğüne sevindim insel abi.benim başıma t3 teyken gelmemişti ancak vosvoslarda tipik problemdir bu aynanın kapanma sorunu.bu sorundan yola çıakrak fikir yürütmüştüm doğru bir fikir olmuş.bir sorun olursa artık t3 çülere bu konuda emin bir şekilde bilgi verebiliriz. :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Mesajlar
1,523,913
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst