vincini güle güle güle kullan mesut . Ben şunu merak ediyorum ; standart bir tampon avinç montajı yapılamaz mı . Örneğin vitara da ? Bu montaj işi için tamponun alt tarafında bulunan hava giriş ızgarası yeterli olurmu (yükseklik su geçişi gibi bakımlardan)
iyi dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çağlar, vitara da standart tampona vinç montajı ve daha bir çok konuda Hakan arkadaşımızın aşağıdaki linkte belirtilen uygulamaları sana ışık tutacaktır.
Bu gelişmeler üzerine dün bende bir T-Max aldım Huma Oto.dan Koray Bey çok yardımcı oldu sağolsun Şu an kutusunda duruyor, bayramdan sonra taktırıcam...
Benim araba 1580 kg, her zaman kullanmayacağımı ve bugüne kadar bir iki kez ihtiyaç duyduğumu hesaba katarak makara ile kullanmak üzere 6500.lük aldım. Kaldı ki 6500 lb, 2948 kg.a eşit olduğuna göre makarasız bile kullanılabilir ama yine de zorlamamak adına makara ile kullanacağım. Orjinal tampon üzerine takacağım için mümkün olan en küçüğünü aldım, 9000.lik ile 6500.lük arasında fazla fiyat farkı yok ama boyut olarak fark var malesef...