kuzne
Kamp III
kendi aracımda yasadıgım bu suzukilerdeki kronik harraret sorununu artık tarıhe gömdüm. sirarayla yaptıgım operasyonu sizlerle paylasmak ve aynı sorunla karsılaasan arkadaslara yardımcı olması adına
5 yıldır Vitara 1.6 jlx kullanıyorum. Aracım 2000 model ve 290 bin km'ye yaklaştı.kuzne' Alıntı:kendi aracımda yasadıgım bu suzukilerdeki kronik harraret sorununu artık tarıhe gömdüm. sirarayla yaptıgım operasyonu sizlerle paylasmak ve aynı sorunla karsılaasan arkadaslara yardımcı olması adına
Yok abi estağfirullah. Benim yazdıklarım buralardan öğrendiklerimin derlemesi aslında.camouflage' Alıntı:Abdullah bey yazdığınız satırları okuyunca, Oğuz abiden sonra Suzuki'de bir üstad daha yetişmeye başladığını düşündüm
kuzne' Alıntı:neyse ben anlatayım hararet sorunu yasayan arkadaslara yardımı olabilir
Daha önce Oğuz Abi de benzer bir çalışma yapmıştı. İşten anlayanların böyle çalışmalar yapmasını hayranlık ve takdirle karşılıyorum.kuzne' Alıntı:Abdullah bey sizin gibi tıtız bakamıyoruz birde bu aracların fan sistemi aracın motorundan aldıgı tahrikle calısıyor buda bir cıvalı mekanizma sistemine baglı cıva da diyemeyız bir ceşit yagsı madde sayesinde fan devri ısı yukselince artıyor bu sistem zamanla radımanlı calısmıyo. ve pervane kanatları yetersiz bu nedenle hararet yuksek calısıyor ve sıkısıncada hararet tavan yapıyor ama en kötüsüde hararet göstergesine hıc guvenilmiyor bu nedenden dolayı cogu arac harrarete magruz kalıyor sizin aracınızda elektrıklı fan sistemi varsa bu sorunla o yuzden karsılaşmamış olabilirsiniz.