Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,113
Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

güzel ama kısa video be fazla zevk alamadım : )

Etiketler

navaraextreme' Alıntı:
Ya benmi yanlış görüyorum yoksa o vitaraların çoğunda lastik yokmu ? yani çamur lastiği !!!

aynen öyle gültekin, yanlızca bordo vitara Mt donanımlı diğer mavi ve yeşil vitaralar, stanadrt yol lastikleri ile (competus ve fulda)...Amacımız zaten geziye katılacak arkadaşların standart araçları ile ilerleyebileceklerine dair test etmekti bu da oldu.

hımmm mantıklı benim vitaradada compeyus var o ne iğrenç lastiktir yaw o lastikle genede gidiyo ya bu arabalar harbi helal olsun :smiley:...

ben o competusla ercova oyunlarında kampa gelmeden sağda bir "malak gölü" vardıya hem orda hemde senin başkanjeepin arabayı çektiğin (çekmek denmez ona itmek fırlatmak yada sürüklemek mi desem ;D) yerde 1 saat cilt bakımı yaptım arabaya o lastikler üzerindeyken de bana mısın demedi. ama yol lastiği neticede

abi vitaraya baksana standart asfalt lastikle bile camurda gidebiliyor : D

ama biraz da at sahibine göre kişner demek lazım...:smiley:

hidayet abi o da güzeldi! sen diosunki arabayı diilde kullanana bakmak lazım! : )

eh biraz öyle aslında:smiley:
adamlar 70-200 milyar arası 4x4 araç alıyor ama suya girmeye bile çekiniyor... bizim altımızdaki araba 15 milyarlık araba ama onlar belki bir ömür bizim aldığımız zevki alamayacak...mesele zevk almak, zevk alınarak yapılan herşey yaparken de netice olarak da güzeldir...
Gaza geldim galiba:smiley:))))))

Offroadpassion' Alıntı:
Demekki Vitara üzerinde lastikde olmasada gider :smiley:

bugün MT ' li test drıve'a çıkınca anladım ki ben gidiyor sanıyormuşum bu güne kadar.Kargadan başka kuş MT den başka lastik tanımam artık

hidoki' Alıntı:
eh biraz öyle aslında:smiley:
adamlar 70-200 milyar arası 4x4 araç alıyor ama suya girmeye bile çekiniyor... bizim altımızdaki araba 15 milyarlık araba ama onlar belki bir ömür bizim aldığımız zevki alamayacak...mesele zevk almak, zevk alınarak yapılan herşey yaparken de netice olarak da güzeldir...
Gaza geldim galiba:smiley:))))))
: ) evet dediğin doğru abi hele öle adamlar varki güzelim 4x4 ezerek zevk almaya çalışıyor 4x4 lere hakaret ediyolar üzülüyorum : )

4 L' Alıntı:
bugün MT ' li test drıve'a çıkınca anladım ki ben gidiyor sanıyormuşum bu güne kadar.Kargadan başka kuş MT den başka lastik tanımam artık
;D ;D ;D Çok güldüm allahda seni güldürsün.

çağlar benden ses çıkmayınca kendi başına almışsın lastikleri, görecez bakalım 11 inde senin mt leri:smiley:)
bu sefer sen çekersin beni hakanın araba perte çıkar yoksa,bakalım sen de hakan kadar çekici misin??

ne bileyim hido,bekledim bi ses gelsin diye ama baktım tık yok.Artık gece rüyalarıma MT girmeye , uykularımı bölmeye başlamıştı (şaka değil). onun için, bari yaşadığımız ekonomik krizi çözmeye bir nebze de olsun bizim katkımız olsun dedim ve piyasaya 650 ytl para pompaladım bir takım Mt için. Şenol arkadaşımın olumlu izlenimleri ve beklemeden hazırda olması deseninin karizmatik ve cool görüntüsü marka seçiminde etkili oldu (federal COUGxxx).
Ayrıca çok çekici olduğumu bekarken söyleyen çoktu da evlenince son 10 senedir pek söyleyen yok ???, Şimdi bakacağız eski çekici günlerimizie dönecekmiyiz diye ;D

Valla benim 1.6 jlx in lastiksiz haliyle neler yaptığını çok iyi biliyorum ama vaktim yok uğraşmaya!
Alırken kafamda proje arabası olarak vardı ML le uğraş Navarayla uğraş yok Scout la uğraş derken yetim kaldı köşede sırasını bekliyo şimdide araya sıfırda boru şase üzerine yere kare basan uçuk bi evraksız 4x4 yapma projesi çıktı heralde köşede çürüyecek

Kafamdaki buydu dışı kit olarak satılıyo 2 bin dolara denk geliyodu yanlış hatırlamıyosam tabi bu çok basit hali yol aksamı projeleri motor modifikasyon projeleri detaylı olarak bende hazırlamak isteyen olursa yardım ederim bizim yaptığımız sorunsuz 1.6 turbo vitara 180 hp çıktı dinoda :smiley: ve daha ne süspansiyon sistemleri ne geliştirmeler var fena ...

outbakchassis1.jpg

outbak-5.jpg

outbak-4.jpg

outbak-3.jpg

outbak-2.jpg

outbak-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri