Suzuki Vıtaramı Üzulerek de Olsa Satmaya Karar Verdım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,169
Ynt: Suzuki Vıtaramı Üzulerek de Olsa Satmaya Karar Verdım

tabıkıde mesajı bıraz gec aldım kusura bakam yarın ceker eklerım dosemelrı orjınal rengı yırtık sokuk yok tavanda falan sıgara yanıgı yok sadece sofor yan koltukta cok ufak bı yanık var oda bellı belırsız

Etiketler

aracımın ıc kısımlarından bırkac resım eklıyeyım umarın yeterlı olur

06122010619.jpg

06122010620.jpg

06122010621.jpg

06122010622.jpg

06122010623.jpg

Hayırlı satışlar...
Forumda bu kadar Suzuki arayan var neden böyle temiz kullanılmış hazır araçlara talip olmazlar anlamış değilim. Bu araçlarda kılıkırk yararak alınmış ve bu işten anlayan arkadaşlar tarafından modifiye edilmiştir.En azından tanıdık bildik kefili olan araçlardır...

tesekkurler ahmet abı ufuk abının arabasından dolayı olan xj sevdamdan vaz gecmek uzereyım caglar abı bana on celık tampon hazırladı huma otodan da vınc aldım 10 gun falan daha satılmaz ıse ocakta ıst a tatıle gelmeyı planlıyorum vıncımı tamponumu monte ettırıp 2 -3 yıl kullanacagım

aracımı satmaktan vaz gectım buyuk araclar sımdılık benlık degıl cunku daha arzı deneyımım hıc yok bununla 1-2 sene gecıreyım zaten suan 4000 tllık aksesuara kara verdım bazılarını aldım ve dahada almayı planlıyorum 9000 vınc -on arka celık tampon -cadırlı port bagaj -ofsetlı cant-mıdland telsız -sıren kılıt defransıleyde kararsızım bakalım zaman daha ne getırırse ;D ;D ;D ;D

aracımı ıstedıgım gıbı yaptım ılgılenen arkadaslara tessekurler suan ıcın satmaktan vaz gectım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59774.20

Gökhan cığım araç değiştirmek tam anlamıyla can sıkıntısı. Vaz geçmekle en iyisini yapmışsın.
Güle güle bin arabana okadar bakğın aracından vazgeçme.

tesekkurler nurullah abı bununla bıraz hevesımı alayım malumun ucuk masraflar ettım 1-2 yıl sonra senın gıbı grand toplucam bu arada senın aracada 41 kere masallah aklım kaldı super olmus

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri