Suzuki Vıtaramı Üzulerek de Olsa Satmaya Karar Verdım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,169

gokhan5234

Zirve
Yer
marmaris
2000 model otomatık vıtes temmuz ayında aldım daha buyuk ve genıs bır arac olan landcruser almak ıstıyoorum o nedenle aracımı satmaya karar verdım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-piyasadaki-ender-modifiyeli-ve-degisensiz-aracclardan-31274919/detay
aracıma masraftan kacmadım zaten yapılırkenkı safhaları sıtemızde mevcut ben ofroada cıkmıyorum av amaclı ve genellıkle uzun yola gıttgım ıcın yuksek cc lı arac almak ıstıyorum

Etiketler
Ynt: Suzuki Vıtaramı Üzulerek de Olsa Satmaya Karar Verdım

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

ilan panosuna resimli bir ilan girmeniz daha iyi olur. :smiley:

oraya alıcı lar göz atıyor ;) buraya meraklılar. ;)

hayırlı satışlar dilerim. :smiley:

Aracınızın fotoğraflarını buraya da yükleyebilir misiniz?

Tabanvayı bırakmak ne mümkün :smiley:

resımlerımın bazıları

31082010438.jpg

31082010439.jpg

31082010440.jpg

31082010441.jpg

31082010442.jpg

Selamlar
Aracınız gayet güzel gözüküyor.
Aşağıda linkini verdiğim aracımla takas etmek istermisiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62455.0

tesekkur ederım sızın aracınızda çok guzel ama benım aklımda ıkı araba var bırı landcruser bırısıde chroke xj

Umarım dilediğiniz gibi olur.

abı sende haklısın ama ben ufuk abının arabasına[attachment=2] hasta oldum o traz araba ıstıyorum

yelerUfuk.jpg

10870xw.jpg

Gökhancım hayırlı satışlar xj ile takas demişsiniz bende 1990 model ancak 90 sonu olduğu için yeni tip motor olan tüm mekanik bölümünü ve sıralı gaz sistemini yenilediğim aracimla takas düşünürmüsün selamlar.

ablacıgım arabanın ılanı resımlerı ozellıklerı neler ben 1996-2001 arası bakıyorum ama ılgılenen arkadasım var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri