muzuki' Alıntı:Neden tavsiye etmediğinizi de yazarsanız daha faydalı bir paylaşım olabilir..
muzuki' Alıntı:Bir ay önce XL/ (2.0 dizel) aldım ve araç beklentilerimin çok çok üstüne çıktı. Yol tutuşu ve konforu şaşırtacak kadar iyi, benzin sarfiyatı ise inanılmaz düşük C4 1.4 ile hemen hemen aynı yakıyor. Arazi kabiiliyeti gayet tatmin edici son derece memnunum. Herşeyden önemlisi büyük ve güvenli bir araç. Aldıktan hemen sonra Antalyaya gidip geldim bir depo ile 800km yapıyor. Arka koltukları inanılmaz rahat ,bazı ülkelerde makam aracı olarak bile kullanılıyormuş bu araç. Otomatiği olsaydı hoş olurdu ama düz vitesi de gayet keyifli.
daisuki' Alıntı:Bu araç hakkında daha fazla bilgiyi nereden bulabilirim sahibinden.com da tesadüfen gördüm kasa yapısı olarak büyük ve kullanışlı bir araca benziyor bagajda +bir değer katıyor daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.Sabah köprüde XL 7 gördüm aklım şimdi bu araca takıldı detaylı bilgilerinize ihtiyaçım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...Sayın Muzuki Araçınız hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim..
Cevabınız için teşekkür ederim.Aracınız dizel galiba hayırlı günlerde kazasız kullanmak dileğiyle...Ben otomatik bakıyordum aracınızın + ve - lerini yazarmısınız dizel otomatiği yok galiba araştırmalarım onu gösteriyorda ??? Daha fazla bilgi verirseniz XL7 ye odaklanmak istiyorum...ozanmus' Alıntı:Bu aracı hazirandan beri kullanıyorum daha yeni 80.000 bakımını yaptırdım=300TL
arazi sanzımanı inanılmaz , arazide çok eglenceli 4H inanılmaz başarılı..
sınıfında en ekonomiği neredeyse.. Kaş'a gidip geldik, hem çok konforlu hem de cimri.. 200TL=800km
bagajı dünyaları alıyor..
servisinde yagmurda su kacıyomus falan filan dedim, güldüler.. Kaş dönüşü inanılmaz yağmurlarda kullandım, benimkisine de kaçmadı..
kliması acayip..
tek kötü yanı.. benim cd player atlıyor bazen.. onu bir göstermek istiyorum..
son derece tavsiye ederim, zaten klasmanındaki araçlar 20.000TL fazlasından başlıyor..
Sayın ozanmus cd playerin attığından bahsetmişsiniz. Çözümü oldukça basit aslında biraz elbeceriniz varsa kendiniz, benim gibi kendinize güvenemiyorsanızda kısa süren bir işlemle 40-50 TL bir ücretle elektronik tamircisine yaptırabilirsiniz.ozanmus' Alıntı:Bu aracı hazirandan beri kullanıyorum daha yeni 80.000 bakımını yaptırdım=300TL
arazi sanzımanı inanılmaz , arazide çok eglenceli 4H inanılmaz başarılı..
sınıfında en ekonomiği neredeyse.. Kaş'a gidip geldik, hem çok konforlu hem de cimri.. 200TL=800km
bagajı dünyaları alıyor..
servisinde yagmurda su kacıyomus falan filan dedim, güldüler.. Kaş dönüşü inanılmaz yağmurlarda kullandım, benimkisine de kaçmadı..
kliması acayip..
tek kötü yanı.. benim cd player atlıyor bazen.. onu bir göstermek istiyorum..
son derece tavsiye ederim, zaten klasmanındaki araçlar 20.000TL fazlasından başlıyor..
fbmy' Alıntı:Merhaba,
Bütün xl7'ler 7 koltuklu mudur ? Ayrıca anladığım ve okuduğum kadarı ile otomatik dizel seçeneği yok, doğrumudur ?
Selamlar...
camouflage' Alıntı:Marka konusunda bir şey diyemeyeceğim, dediğimde tarafsız olamam. Zira fena halde Suzuki hastasıyım
Jimny, 3 ila 5 kapılı JLX, Grand Vitara kullandım ve şimdide XL7 kulanıyorum.
4x4 şart değilse Nissan Qashqai de tercihleriniz arasına alın derim.
camouflage' Alıntı:Sahip olma sırası o değildi aslındaSırasıyla 3k JLX, 5k JLX, 5k GV, Jimny ve XL7 sahibi oldum.
Fotoğrafla ilgileniyorum dersem forumdaki fotoğraf üstadlarına haksızlık etmiş olurum.
Bir dönem bende off-road yaptım ama baktım sonu yok :
Şimdilerde sadece gezmeyi seviyorum neden? çünki GEZENBİLİR
Gezerkende acaba burada kalırmıyım, batarmıyım, batarsam ne olur gibi kaygılardan uzak olmak istiyorum.