bende 1996 v6 var bende bobin sorunu yaşadım ama basit bir cözüm bulduk 2000 üstü magan bobini cukka oturdu vee hic sorun cıkarmadı bende denesimay51' Alıntı:95 model suzuki vitara 2.0 V6 aracıma 2 fişli ateşleme bobini arıyorum. çıkma veya sıfır olabilir.
merhabalar,afatt' Alıntı:bende 1996 v6 var bende bobin sorunu yaşadım ama basit bir cözüm bulduk 2000 üstü magan bobini cukka oturdu vee hic sorun cıkarmadı bende dene
mesut bey merhaba,simay51' Alıntı:95 model suzuki vitara 2.0 V6 aracıma 2 fişli ateşleme bobini arıyorum. çıkma veya sıfır olabilir.
izmirde bakmadığım yer kalmadı...dediğiniz gibi hep üç fişli var...bakalım ustam çaresine bakacak...arabayı satma sebebiniz neydi....şu an ne kullanıyorsunuz...(bu sıkıntılardan sonra sanırım bende satacağım)simay51' Alıntı:2 fişli bulamadık 3 fişli vardı. kendim bobinleri söküp temizledim. o şekilde kullandım daha sonrada aracı sattım... yanlız sakın servisden parça almayın çok uçuk fiyatlar... dışarda 400-500 civarı ilen servisde 1200 civarı idi...
Selamlar...KESER35' Alıntı:izmirde bakmadığım yer kalmadı...dediğiniz gibi hep üç fişli var...bakalım ustam çaresine bakacak...arabayı satma sebebiniz neydi....şu an ne kullanıyorsunuz...(bu sıkıntılardan sonra sanırım bende satacağım)
çok teşekkür ederim...olumsuz bir durumda sizle irtibata geçeceğim...arwin' Alıntı:Selamlar...
Lazım olabilir düşüncesiyle çıkma olarak 3 adet yedek olsun diye bir ara almıştım.. Aracım 95 v6 yardımcı olabilirim..