Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan absinthe_brk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,631
Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Gittigidiyor'da 113.40 TL.Aynı ürünmü bilmiyorum.(ürün no 23099928)[attachment=1]

BEYAZ-Off-Road-4-lu-Sis-Lamba-Seti-764901__23099928_0.jpg

Etiketler

biribirlerine benziyorlar ama siyah olanlar daha iyi gibi gittigidiyor daki daha basit duruyor

gökçen otonun telefonu varmı bende jımny taktırmayı düşünüyorum .h.sonu giderim belki

arkadaşım bu gitti gidiyordaki aynı ürüne benzemiyor nedense sizin aldığınız yerin teli varsa vrebilirmisiniz

arkadaşlar 3-4 gün önce basmanede oto korayda gördüm 150 gibi bi fiyat söyledi.tel numarasını bilmiyorum ancak basmanede sayanora müzikholün yanında oto koray.orda kime sorsanız göterir.

Arkadaşlar gitti gidiyordan 126 tl.ye aldım.Farklı bir ürün olduğunu sanmıyorum.Gri benim aracıma uyduğu içi boyamadan uyguluycam.
Geçici olarak Ferozamın üzerine koydum.Görüntüsü aşağıda.

[attachment=1]
[attachment=2]

DSC05249.jpg

DSC05252.jpg

bu sanırım yapışmamış hali ,malzeme kalitesi nasıl sizece iş görürmü ben de çoktandır düşünüyorum alsammı almasammı diye,

Evet yapışmamış ve bağlanmamış hali.Uygulayanların yorumlarına bakınız fazla bir fikrim yok.Estetik ,fiyat fayda oranı ıyı gibi

Konu eski ama dert yeni :D.Port bagaj barlarına sahip vitaranın ön taraftaki barına sis farı uygulaması yapacağım.Yalnız baktığım tüm sis farlarında yatayda olan bir çubuğa yada bara bağlanabilecek sıkıştırma aparatı yok:var da ben mi bilmiyorum.?yardımcı olursanız sevinirim.resimlerini de en kısa zamanda ekleyeceğim.Ben şimdilik montajı yapabilmek için hortum kelepçesi aldım ;D.bununla bir kaç deneme yapacağım ;D.Gerçekten tavan ön barına sis farlarını(bu 4 lü takımlar değil tek tek olanlar) nasıl montelediniz?.Fikir açısından resim koyarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

turkergen' Alıntı:
Konu eski ama dert yeni :D.Port bagaj barlarına sahip vitaranın ön taraftaki barına sis farı uygulaması yapacağım.Yalnız baktığım tüm sis farlarında yatayda olan bir çubuğa yada bara bağlanabilecek sıkıştırma aparatı yok:var da ben mi bilmiyorum.?yardımcı olursanız sevinirim.resimlerini de en kısa zamanda ekleyeceğim.Ben şimdilik montajı yapabilmek için hortum kelepçesi aldım ;D.bununla bir kaç deneme yapacağım ;D.Gerçekten tavan ön barına sis farlarını(bu 4 lü takımlar değil tek tek olanlar) nasıl montelediniz?.Fikir açısından resim koyarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

bahsettiğiniz ön taraftaki barı aldığınız veya alacağınız sis farının uyacak şekilde delerek sabitleye bilirsiniz kelepçe kullanırsanız ruzgarda ve arazi şartlarında kelepçelerden kurtulabilir

saygılar

turkergen' Alıntı:

Türker Bey iyi günler.

Sis lambaları genelde bağlantı ayakları ile bilikte satılıyor.Bağlantıları yoksa kullanacağınız bar'ın ve Sislerinizin fotoğrafını koyarsanız neyin eksik olduğunu görür ve nasıl bir uygulama yapacağınız hakkında fikirlerimizi söyleyebiliriz.Hortum kelepçesinden verim alamazınız.Estetik olmayacağı gibi,ışığınız titrer,farlarınızın yeri ,yönü değişebilir hatta tolga beyin dediği gibi düşebilir.Uygun kelepçe bulamazsanız,en iyisi barı delerek vidalamaktır.Ayrıca civataların paslanmaz , somunların gevşemeyen tipte olması gerekir.Kabloları da müsaitse barın içinden geçirerek gizleyebilirsiniz.Ceryan kablosunun şase yapmaması için iyi bir yalıtım uygulayın .Röle ve sigorta kullanmanız yararlı olacaktır.

Saygılarımla

Merhaba Tayfun Bey Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..Ben barı delmeden sabitlemek istemiştim.Şimdilik sıkıştırma yapabileceğim aparatlar arıyorum.Biraz araştırma yapmam lazım galiba.Balkonlara uydu anteni bağlamaya yarayan kelepçelerin küçükleriyle ve araya L şeklinde parçayıda sabitleyerek montaj yapmaya çalışacağım. ???Yalnız bunun için şu an zamanım yok.bu hafta sonu arayışa gireceğim...Gerekli parçaları bulursam buradan yayınlarım.Kesin pazar gününe çözerim diyorum ama.. ::smiley: Bu arada sis farlarını açmadan kapaksız olarak dolaşmak trafikte ceza yemeyi gerektirir mi? illa kapaklı mı olmalı?yoksa sadece sis farı açık gezmek mi suç ? Bu ayrımı tam olarak bilen var mı?Birazda bu yüzden barı delmek istemiyorum.Kelepçeli bir sistem yapıp gerektiğinde polise ' hemen söküyorum abi ' demek için :D ;D :D

turkergen' Alıntı:
Merhaba Tayfun Bey Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..Ben barı delmeden sabitlemek istemiştim.Şimdilik sıkıştırma yapabileceğim aparatlar arıyorum.Biraz araştırma yapmam lazım galiba.Balkonlara uydu anteni bağlamaya yarayan kelepçelerin küçükleriyle ve araya L şeklinde parçayıda sabitleyerek montaj yapmaya çalışacağım. ???Yalnız bunun için şu an zamanım yok.bu hafta sonu arayışa gireceğim...Gerekli parçaları bulursam buradan yayınlarım.Kesin pazar gününe çözerim diyorum ama.. ::smiley: Bu arada sis farlarını açmadan kapaksız olarak dolaşmak trafikte ceza yemeyi gerektirir mi? illa kapaklı mı olmalı?yoksa sadece sis farı açık gezmek mi suç ? Bu ayrımı tam olarak bilen var mı?Birazda bu yüzden barı delmek istemiyorum.Kelepçeli bir sistem yapıp gerektiğinde polise ' hemen söküyorum abi ' demek için :D ;D :D

ben bu gune kadar tavandaki sis farlarından dolayı hiçbir şekilde trafik polisiyle sıkıntı yaşamadım çevrildiğimde dahi bunlar yasak bunları sökün kapaklarını takın fln bir uyarı dahi almadım

saygılar

Tavanda henüz yok ama öndekilerden ötürü bende ceza yemedim soranda olmadı bunlar ne diye(yakmazsanız tabi)
Olurda yakarsanız o zaman sıkıntı oluyo beni devriye gezen trafik olmayan memurlar durdurmuştu mahhalle içinde denemek içindi kapatın falan dediler ki haklılar yakmamak gerek ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR