Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,268
Ynt: Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması

selam arkadasım cok tesekkur ederim Sticker geldikden sonra aracaıma uygulayıp en kısa zamanda bende fotografını cekip sitemize ekleyecegim tekrar tesekkurler..emek tsk le odenmezmiş bende size adanadan acılı bir şalgam takdim etmek isterim saygılar..

Etiketler

Çok memnun olurum. Adresinizi özelden bildirin. Önümüzdeki hafta başı gönderirim.

arkadaşım dışındaki nikelaj kaplama nasıl demin edebiliriz fiyatları nedir acaba??

Ben kendi imkanlarımla dijital baskı yapan bir yerde yapışkanlı folyaya bastırdım.
İsteyen arkadaşlara resimin orjnalini gönderebilirim.
Kendinizie yakın bi ozalitci yada Dijital baskı yapan bir yerde bastırabilirsiniz.
1 metre kare baskı fiyatı Yaklaşık 30 TL civarı
Ben bu ücrete 2 adet stepne için ve yanında birçok ufak sticker bastırdım.
Ayrıca istepen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Stepne stickerlarının uygulanmış hallerini sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara sunulur.

IMG_8416.jpg

IMG_8416.jpg

IMG_8419.jpg

konuyu tam okumadığım için bende oy vermiştim ama oylama bitmiş bile :smiley::smiley: sildim yorum yapmadan gitmek olmaz dedim. gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık darısı bana inşallah :smiley::smiley::smiley:

Teşekkür ederim. Bu güzellikler paylaştıkça artıyor.

Yazık oldu ,ilk mesajı ben atmıştım ama olmadı ;D ;D ;D
çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın,

1 no ve 4 no arasında kendi fikrimi kullandım.
Bu haliyle gayet güzel oldu. İnsalları gülümsetiyor.

arkadaşlar resimler cıkartamlarda güzel de bir soru sordum hiç kimse buna bir cvp vermedi dışındaki lastiği kaplayan nikelaj kısmını nasıl demin edebiliriz bilgisi lolan varmı aksesuarcıdan almaya kalksak çok bahalı en uygun nereden demin edebilirz yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın..

Merhaba.Benim öcelik sıralamam 2-1-3-4 tabiiki siz kullanacağınıza göre seçim sizin.Bu arada benim de ihtiyacım var eğer fiyat bilgilerini verebilirseniz ben de alabilirim.Teşekkürler.

yenerh' Alıntı:
arkadaşlar resimler cıkartamlarda güzel de bir soru sordum hiç kimse buna bir cvp vermedi dışındaki lastiği kaplayan nikelaj kısmını nasıl demin edebiliriz bilgisi lolan varmı aksesuarcıdan almaya kalksak çok bahalı en uygun nereden demin edebilirz yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın..
Nikalaj kısmını kaplayan sacı ben Aksiyon Oto da görmüştüm. Sanırım satıyor. Fiyatını bilmiyorum.

mehmetulas' Alıntı:
Merhaba.Benim öcelik sıralamam 2-1-3-4 tabiiki siz kullanacağınıza göre seçim sizin.Bu arada benim de ihtiyacım var eğer fiyat bilgilerini verebilirseniz ben de alabilirim.Teşekkürler.

İki kişiye aynı anda yapabiliyorum. Tanesi 20 TL sına mal oluyor.
İsteyen arkadaşlara yaptırabilirim.
Baskısını kendisi yapmak isteyen arkadaşlarada dosyayı gönderebilirim.
Nede olsa hazırlamamda bana yardımcı oldunuz.

Bu arada ben yaptırdam ve alttaki resim araç üzerine uygulanmış hali.
Söz verdiğim gibi Amigo arkadaşımızın kinide yaptırdım. Ancak henüz kargoya veremedim.

IMG_8416.jpg

Selam sayın arkadasım Stepne Sticker ı bugun aldım yarın yapıstırıp fotograflayıp sitemizde yayınlarırız ellerine saglık cok sıcak ve sempatik olmus ..saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR