Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Atilla01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,173

Atilla01

Ana Kamp
Yer
Adana
Sonunda servis yolu göründü ve Adanadaki MICI ya biraktim aracimi. genel sorun daha öncede belirtmistim sanzımanla ilgili. 4. vitese gecmiyor dedim 1 gun sonra aradilar arac zaten 3 vitesmis dediler. benim bildigim kadariyla 4 vites. otoyola ciktik servis görevlisiyle gaz pedalinin sonu: hiz 120 devir 4500. bilgisi olan arkadaslardan net bir cvp bekliyorum 93 model 3 kapı vitaralar 3 vitesmi 4 vitesmidir? Servis arac hakkında pek bilgi sahibi degil cunku Adanada Suzuki vitara o kadar az ki :D

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru

benim vitara da Oto. vites ama 120 hızı 3000 devirde yapıyor var bu işte bir terslik, bugüne kadar hiç duymadım 3 viteslisini hemde bunu servismi söylüyor..

evet aynen öyle servisin söyledigi bu. ben ısrarla belirttim 4 vites diye ama onlar ısrarla 3 diyor. demekki ben 120 ile bi kac saat yola gitsem ya motor patlar yada arac yanar bencede mantiga aykırı 3 olması

Arkadaslar konu acıklıga kavustu. arac ileri 3 vitesmis. bende ilkkez duydum...

3 vites te olsa aracınızın hız ile yanması mümkün değil yani şanzımandan

eski amerikanlar veya avrupa arabalarda da 2 ve 3 vites ileri modeller vardı son dişli oranı önemli olan otomatik araçlarda

Evet devir konusu anlaşıldı.Atilla arkadaşımızın aracı büyük ihtimalle 1600 cc.Başta benimde kafam karıştı,benimki 2005 G.W 1600 cc.aşağı yukarı 110 km 3000 devir görüyor.

evet Arkadaslar arac 1600 cc. over drive yok sanirim 94 sonralari 4 ileri vitesmis bu sekilde bi bilgi aktarimi yaptilar. bende satip model yukseltmeyi düsünmeye basladim. Oysa ilk arabam nasil satacam :smiley: plakam bile özel sonu 001.

94 model aracın son dişli oranı veya daha yüksek son dişli oranı ile devrinizi düşürmaniz olası ama iyi hesap yapılmalı çok yavaş hızlanma değerlerine imza atmanız aracın kalp kalma problemi olabilir

1993 model 1.6 16v 5 kapı otomatik vites vitaram 4 ileri. 3 ileri otomatik şanzumanlı vitara hiç duymadım.İstanbuldan bir yetkili servisi arayıp sormak lazım bence..

Dün Grand Otoya sordum oda 3 vites oldugunu söyledi. valla bende duymamistim benim icinde surpriz oldu bu zamana kadar bende 4 ileri diye biliyordum hatta 4 e gecmiyor diye biraktim servise ama Suzuki bu Sürprize acık :D

yhani bu araba şimdi çokmu yavaş bnm caravellem var 2001 göstergede 220 var bn çok ama çok rahatlıkla 180 vuruyorm 220yede çıkar eminim bu aracon son hızı nedir??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR