Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raşit01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,878
Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?..

cam fitillerini 100-200 lük dodge kamyonet fitilleri ile degiştirdim metre işe satılıyor ve oldukca uçuz + cama degen yeride kadife kaplı bizimkiler direk kaucuk, bazı yerleri köşelerde kesmek gerekiyor fakat cok kafaya takılmaz ise cok da iyi oluyor , ihtiyaç sahiplerine duyurulur.. ;) aklımda kalmadı ama 8- 10 metre gidiyordu . :smiley:

Etiketler

selöuk bey parlatıcı spreyden bahsediyorsanız sıkmamanızı tavsiye ederim.zamanla daha çok toz topluyor ben denemiştim.

yarın ilk işim eczaneden teminini sağlamak olacak.bakalım aradığım uzunlukta temin edebilecekmiyim serum lastiğini.

2000 jlx e röle motor kömürü motor sarımı gibi her türlü işlemi yaptırdım camların hızı değişmedi arada bir kesme yapıyor tekrar çalışıyorçıkma için 200 yenisi için antep servis 400 dedi
motor ustasının biri ben tofaşın motorunu takarım çok hızlı olur dedi sök tak çok olduğu için cesaret edemedim eldekindende olmayalım diye antep servis yenilerde yavaş diyince bozulana kadar beklemeye karar verdim sevgilerimle

Ynt: Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Arkadaşlar ben bu işe çözum buldum çokk da memnun oldum trabzonda bır elekdııkcıye gıttım kırkoyu benzınle demızledı yağladı motorunu sökup temızledı lehım fılan yapdı durum bıraz farkettı ama camı takınca yıne aynı değişmetın ce role ile takvıye yapdı mukkemmel oldu baya hızlı ama benım kapıdan kapadırken yıne zayıf artı bır role daha ılave ettı super oldu arkadaşlar çok hızlı
calışıyor akım az geldığın den roleyle desteklemek gerekıyor ama bır camı sökup yapmak 80 lıra iki yada üç saat uğraşdı usta bıraz fazla ama
çok guzel oldu..

Kadife fitilleri yenisi ile değiştirmeyi denedinizmi. Zamanla deforme oluyorlar ve camı tutuyorlar... Ben aracımda değiştirdim ve pamuk gibi oldu camlar..

Selam arkadaşlar,

Vitaramı aldığımdan beri bende camların (özellikle sağ ön cam) yavaş çalışmasından sorun yaşıyordum. Dün elektrikçim aküden şoför tarafındaki cam otomatiğine direk bir kablo çekti. Şuan gayet iyi çalışıyor. Hatta arabanın kontağı açık değilken bile çalışıyor :smiley:. İşlem 5-10 dakika sürdü. Masrafım 5 TL.

Selam aynı sorun bendede var ..kronik bu yarın bende denenyeyim direk aku den galiba en etkilisi ve en ekonomik olanı saygılar..

cam motorunun ihtiyarlamasndan kaynaklanıyor rahat dönemiyor ..gelen kablodaki amper az geliyor ..daha kalın telle daha cok amper cekilir daha rahat döner ..araca zarar verebilir röle / sigorta gibi devreler kullanılmalı ..elektirik kontagından yangın cıktıgında dinamit ftili gibi yanar kablo hiç bir şekilde sönmez siz sadece seyredersiniz. ;)

arkadaşlar.aynen katılıyorum.sigortasız vede rölesiz.işlem yapmayın derim.allah korusun olmadık işler başınıza gelmesin.ben soruna fitilleri yağlamakta buldum.sık kullanılmayan camlar sorun çıkarıyor.gerekmese dahi arada bir camlarınızı açıp kapayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri