Merhaba sayın büyüklerim, bende sizlerin gibi bir Suzuki Vitara sevdalısıyım. Bursa'da yaşıyorum. 2 hafta önce Suzuki Vitara 1.6 ( manuel ) aldım. Almadan önce tabi motorcuya vb. gösterdim fakat bildiğiniz gibi ne gelirse başınıza sözde iş bilen motorculardan gelir. 1-2 haftadan beri arabanın motor işleriyle uğraşıyorum. Kusuruma bakmayın, araç donanım vb. konular hakkında pek bir bilgim yoktur. Aracı ilk aldığımda Normal mod'da sıkıntısız bir şekilde sürüş yapabiliyordum. Ve araç ilk alındığında LPG olarak tek nokta giriş yapılmıştı onu sıralı sisteme çevirdim, sıralı sisteme çevirdikten sonra araç kafayı yedi saçma sapan işler yapmaya başladı. Bunun gerekçesi olarak ta beyin tam alışamadığı ve zamanla alışacağını söyledi usta. Herneyse daha önemli bir konu olarak ise '' Araç ilk geldiğinde sıkıntısız arazi takviyesi, vitesi modunda değil iken çalışıyordu, şimdi ise 4W modunda çalıştırınca gidebiliyor. Diğer modlarda ise gaz alıyor ama ilerlemiyor. Sizce bunların gerekçesi nedir? Ve bunun sebebi motorcunun yapmış olduğu hatalardan mı kaynaklanıyordur? Bunların cevabını alıp bende sözde motorcuya hesap sormaya gidicem. Ve sizden bir rica olarak ta şu arazi vites modlarını bana kısaca biraz anlatırmısınız, hangi koşulda hangi şekilde sürmem gerekiyor''
Sizlere teşekkürlerimi bir borç biliyorum. İyi eğlenceler, iyi forumlar.
Sizlere teşekkürlerimi bir borç biliyorum. İyi eğlenceler, iyi forumlar.