Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tahaerden Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,704

Tahaerden

Yeni Üye
Üniversite 1. sınftayım part time bi işe girip kredi çekip bir samurai almak istiyorum ancak off-road olarak kullanmayacağım . binek asfaltta kullanmayı düşünüyorum yanı sıra balık olsun av olsun o tür organizasyonlarda da kullanabilmek için jip tarzı bi araç düşünüyürum son günlerde suzuki samurai araştırıyorum benim aracı kullanma şartlarıma göre bu aracı önerirmisiniz yani yakıt olsun asfalt kullanım olsun binek tarzı kullanmak için ne gibi önerileriniz vardır şimdiden çok teşekkürler ..

Etiketler
Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

kardeş samurai senin işini görür yakıtı çok az lpg de 150-170 kuruş yakar benzide 210-ile 250 kuruş yakar yakıtta seni üzmez sağlamdır arazide başarılıdır minnaktır dikkat çeker :D asfaltta iyi gider kalkışları çok güzel ve seridir.sağlam olsun gerisi gelir zaten ama doğru tercih başlangıç için gönül rahatlığı ile alabilirsin arkadaşım

eyvallah hocam ağzına sağlık içimi rahatlattın valla :smiley: kutu gibi görünümüyle baya ilgimi çeken bi araçtı :smiley: artık sağlam temiz bi samurai bulmak kaldı öyleyse çok sağolasın :smiley:

sende sağol kardeş. dertler paylaştıkça azalır, jeep dostluk ile çoğalır:smiley: umarım sağlam bir samuri alıp tadı çıkarırsın en kısa zamanda dileğiyle...

inşallah hocam sağolasın :smiley: peki hiç samurai tecrüben oldumu yada canlı gördüğün bi araç bu konudaki yorumlarında beni epey aydınlatıcaktır

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Jimny

Yenisi pek çok binek araçtan ucuz olan ufak tefek arazi canavarı.
Sizin tarif ettiğiniz şartlara pek uygun olduğunu zannetmiyorum, ama tahminen parttime bütçe sınırları çerçevesinde daha iyisi yoktur.
Her ikinci el araçta olduğu gibi anlayan ustasına göstermekte fayda var. Sizi pek çok beklenmedik masraftan kurtarabilir. Her zaman gittiğiniz binek araç ustasına değil, Suzuki servisine...

benim arkadaşda 90 model temiz samurai var degişeni yok motor sıfır yapıldı lpg işli muanesi var teyibi var isdersen sana 8000tl ye alalım ilgilenirsen ara 05355670522

sakyuz' Alıntı:
http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Jimny

Yenisi pek çok binek araçtan ucuz olan ufak tefek arazi canavarı.
Sizin tarif ettiğiniz şartlara pek uygun olduğunu zannetmiyorum, ama tahminen parttime bütçe sınırları çerçevesinde daha iyisi yoktur.
Her ikinci el araçta olduğu gibi anlayan ustasına göstermekte fayda var. Sizi pek çok beklenmedik masraftan kurtarabilir. Her zaman gittiğiniz binek araç ustasına değil, Suzuki servisine...

yorumların için çok sağolasın jimny ye baktım biraz ancak fiyatlar genelde 15 binin üzerinde buda bira bana fazla gelebilir ancak jimny tam benim aradığım kriterlere uygunmuş gerçekten artık nasip kısmet samurai bana en uygunu görünüyor şuanda yorumlarınız için çok sağolun ..

kemal görmez' Alıntı:
benim arkadaşda 90 model temiz samurai var degişeni yok motor sıfır yapıldı lpg işli muanesi var teyibi var isdersen sana 8000tl ye alalım ilgilenirsen ara 05355670522

ilgin için çok teşekkürler ama henüz şartları sağlayamadık :D şuan sadece aracı araştırıyorum nasıl olur ne gibi olur diye ama yinede ilgin alakan için sağolasın hocam

Samurai şu anki Jimny'nin eski adıydı. Yukarıdaki linkte tarihçesi var. Çeşitli yıllarda üretilen modeller hakkında bilgi içeriyor.

kolay gelsin Ha gayret samurai iyidir.iyisini bulmak şartı ile

sakyuz' Alıntı:
Samurai şu anki Jimny'nin eski adıydı. Yukarıdaki linkte tarihçesi var. Çeşitli yıllarda üretilen modeller hakkında bilgi içeriyor.

okadar ingilizce yokki be hocam :D ama verdiğin bilgiler için çok teşşekkür ederim sahibinden ne araştırdım ama dediğim gibi fiyatları biraz fazşa geldi jimny nin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93711.0 taha kardfeş buda benim samuraim tercübe konusunda buradan yola çıkabilirsin bende sana yardımcı olurum her yönden...

afacan886' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93711.0 taha kardfeş buda benim samuraim tercübe konusunda buradan yola çıkabilirsin bende sana yardımcı olurum her yönden...

ben senin aracı takip ediyorum abi tamda sorucaktım sana eğer böyle 7-8 e bi tane bulabilirsem seninki gibi bi duruma getirmek hani içi olsun dışı olsun istediğim hale getirmek bana ne kadar mal olabilirki

benim aracı sana kısaca özetleyim taha kardeş sende oradan maliyetini çıkarım bütçe hazırlığı yaparsın ben aracı yatar hale aldım bazı eksiklikleri vardı boyası,döşemesi,kaportası,elektrik v.b seyler eksikti tamamlanması gerekiyordu.ve tamamladım son halini aldı sadece sıkıntı muyanesi ve arazi sanzımanı sıkıntı oluyr onuda halettimi aracım trafiğe çıkacak inşallah..sen benim saydıklarım dışında 7-8 bine aldığın arabaya içi dışı en fazla 1.500 daha harçarsın oda aracın durumuna bağlı kardeş. ama birde senin aldığın aracın eksikleri bilmek lazımki ona göre sana fiyat vereyimki o zaman hersey daha mantıklı olur bütçeni sarmaz her parçada bulmakda fiyatlandırmada yer göstere bileyim taha kardeş sen aracını seç gerisini detaylı konusup tatlıya bağlarız :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR