Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,183

Etiketler
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

1990 model 3k jlx için yükseltme almak istiyorum (3 inç) kupa yükseltme ve body lift kit arasında takılı kaldım. bunların birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları nelerdir? ayrıca bu ürünlerin uygulama fotolarını paylaşırsanız sevinirim. bunları almak için size nasıl ulaşırım? tşk.

smallruminant' Alıntı:
1990 model 3k jlx için yükseltme almak istiyorum (3 inç) kupa yükseltme ve body lift kit arasında takılı kaldım. bunların birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları nelerdir? ayrıca bu ürünlerin uygulama fotolarını paylaşırsanız sevinirim. bunları almak için size nasıl ulaşırım? tşk.
0532 697 22 31

ben bu sorduğunuz soruyu çok sordum ama tatmin edici bir cevap alamadım. cetveli alın elinize 7 cm e bir bakın sonra düşünün nasıl bir offroad yeteneği katıyor? ben bilmiyorum bilenede rastlamadım.
kit al 30 lastik al olmadı aynamahruti al kilit al tampona sürttü tamponla oyna...birkere kitten başladınmı arkası gelmiyor. her parça ayrı masraf

şimdi daha duygusal bakıyorum :smiley: şu an bu işi yapsam kupadan daha uygun fiyata 3 yükseltir aynamahruti ye vs dokunmadan 225 lastik alır spacer veya ofset jant alır bide kilit taktırır kullanırdım. ha param var her şey dörtdörtlük olsun diyorsanız başka.

http://www.yilmazlastik.com/FEDIMA-22575R15-100Q-SIROCCO,PR-3227.html

ahmet bey cavap sizdeyse yazın hep beraber öğrenelim. gerçekten merak ettiğim bir konu

kupa yükseltme ve body lift kit

yazdığınız mesajda karışıklık olmuş ikisi aynı şey
süspansiyon kiti demek istediniz sanırım

Ynt: Suzuki Jlx Kasalara 2'' Ve 3'' Yükseltme Kitleri

mrb . suziki vitara 3 kapı 200 model aracım war bunu yüksetmek istiyorum yardımcı olurmunuz ....

Merhabalar,

Konu çok eski, işlem yapımı halen devam etmekte midir? Aracımızı getirsek bu yükseltme işlemini yaptırabilir miyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR