arwin
Sadık yarim , kara toprak...
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri
Kendi aracacımda 3.5'' inçe çıktım, şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum ancak bu yaşanmayacağı anlamına da gelmiyor..Problem olsa kendi aracıma müdahale edebilmem çok kolay ancak bunu size tavsiye etmeyeceğim aradaki mesafeden dolayı...en makbulü 2.5'' derim . Kupa yükseltmede bazı sıkıntılar olabilir.. direksiyon sistemi, fren hortumları ve şanzımanlardan dolayı vites kollarının kısalığı gibi...ne yapmak istediğinizden iyice emin olun derim....
Selamlar...kerimakkis' Alıntı:Merhabalar Ahmet bey;
Aracımı bu geçen hafta aldım adanadan yazıyorum 2000 model 1.6 JLX uygulayabileceğimiz en ideal yukseltme kiti sizinki sanırım (ön diff kolları yukseltmelerin getirdiği sıkıntıları gideriyor anladığım kadarıyla ) aracıma 3,5" yükseltme yapmak istesem kit hazırlaya biliyormusunuz?nekadara mal olur?aynı sekilde kupa altından yukseltme için takoz yapabiliyormusunuz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Kendi aracacımda 3.5'' inçe çıktım, şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum ancak bu yaşanmayacağı anlamına da gelmiyor..Problem olsa kendi aracıma müdahale edebilmem çok kolay ancak bunu size tavsiye etmeyeceğim aradaki mesafeden dolayı...en makbulü 2.5'' derim . Kupa yükseltmede bazı sıkıntılar olabilir.. direksiyon sistemi, fren hortumları ve şanzımanlardan dolayı vites kollarının kısalığı gibi...ne yapmak istediğinizden iyice emin olun derim....