Suzuki Jimny Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,698
Ynt: Suzuki Jimny Yükseltme Kiti

zahidemir' Alıntı:
ahmet abi merhabalar yazılarınızı ve hayalimdeki jimny için yaptıklarınız cok hoş mükemmel...
Bir kaç bişi sorucam GETLER(yükseltme) + 4 LASTİK (tolga arkadasımızın aracındaki) + TAVANDAKİ BAGAJ'ı sizden temin edebilirmiyiz aracımızı getirsek tolga arkadasımızınki gibi olurmu acaba.
birde tahmını fıatı nedir lastıklerin özeldende yazabilirsiniz..

tesekkurler...
Yükseltmeyi 1.5 inç istiyorsan fiatı 200 tl , üzerine çıkmak istiyorsan arka amortisör değişimi ve ön amortisörlerinde uzarılması gerekiyor ve haliyle fiatı da iki katını geçer... Sepet olayını demir doğramacılarla halledebilirsin benim imalatım biraz pahalıya geliyor. Lastikler konusunda bişey diyemem marka ve modele göre farklılık gösteriyor...

Etiketler

ahmet abi aynen tolga abinin aracındakı gıbı yukseltme ve lastık ıstıyorum harıcı bısı ıstemıyorum arac nekadar yukselırse okadar ıyıdır benım ıcın ne gerekırse yapmak ıstıyorum lastikler ıcın bana adres verıcekmısın yoksa gelınce beraber mı alıcaz ahmet abi....

arwin' Alıntı:
Sepet olayını demir doğramacılarla halledebilirsin benim imalatım biraz pahalıya geliyor.

Emin ol o da pahalıya geliyor. Elektrik hariç 4 farklı ustaya gittim ve hepsi de hatır işi yaptı üstelik. Müsait bir zamanda başlık açarım zaten detaylar için.
Sen şu Suzuki yazıları olmayan bir model çıkarırsan fiyat düşer :smiley:

zahidemir' Alıntı:
ahmet abi aynen tolga abinin aracındakı gıbı yukseltme ve lastık ıstıyorum harıcı bısı ıstemıyorum arac nekadar yukselırse okadar ıyıdır benım ıcın ne gerekırse yapmak ıstıyorum lastikler ıcın bana adres verıcekmısın yoksa gelınce beraber mı alıcaz ahmet abi....

Lastikler için ben kafasını epey şişirmiştim.
Çamurluğu tamponu kesip, arabanın zorlanmasını ve yakıtının artmasını kabul edersen 235 75 15 federal alacaksın.
Yok sağı solu kesmeyelim dersen 215 75 15 ölçüde MT sadece 2 marka var. Ya becceden insa turbo (tolganın) ya da herhangi bir maxxis bayisinden maxxis 753 (benimkiler). Ağır offroad yapacaksan tabii ki insa turbo. Hatta Tolga ile özelden görüşürsen lastiklerini alma ihtimalin var ;)
İki aracın yanyana resimleri;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50810.msg575808#msg575808

Bir de baysal lastik uygun ölçüde kaplama yapacaktı. Onlarla da görüşebilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57109.0

gercekten cok teskkur ederım ahmet abi telefon numaranız bende mevcut en kısa zamanda ırtıbata gecerek jimnye arazi yollarında hayat vermek ıstıtorum

iyi çalışmalar

SAYGILAR HERKESE..

Selam ahmet Abi,

Bende Becce kit war yükseltme olarak biliosun sen zaten aracı. Tolga'ya da ösyledim ama sonraki projeler spacer ve body lift.. bunları yapabiliyor muyuz? Ya da bildiğin var mı?

Özgür.

freedomnatura' Alıntı:
Selam ahmet Abi,

Bende Becce kit war yükseltme olarak biliosun sen zaten aracı. Tolga'ya da ösyledim ama sonraki projeler spacer ve body lift.. bunları yapabiliyor muyuz? Ya da bildiğin var mı?

Özgür.
Özgür selaml..
Yapıyoruz Özgür ancak seri bir imalat olmadığı için maliyetine katlanmak gerekiyor... :smiley:

aşağı yukarı bi maliyeti war mı şööle iyice lastikleri dışarı alacak spacer yapsak ne olur? bi de body lift ne olur aşağı yukarı? görüşürüz.. :smiley:)

ahmet bey selamlar 2005 jimny için elinizde get varmı hazır 4 ad 5 cm yükseltme için konudan uzak oldu fiyat ne dir tesekkurler

önümüzdeki hafta benim getler boşa çıkacak, ciddi alıcıysanız özelden görüşelim,

4 adet 5cm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR