msenol' Alıntı:Yükseltme ve MT lastikle başarılı bir araç.
Ön arka aks arası kısa olduğu için pek sıkıntı yaşamıyoruz. 2006dan yenilerde elektrikli arazi şanzımanının kesinlikle korunması lazım.
Arazide kablosu kopunca kaç çekerde ise öyle kalıyor.
Küçük ve hafif olması da yerine göre avantaj yerine göre dezavantaj.
Bagaj ve arka koltuk yok gibi düşünmek lazım.
Genel olarak iyi ki almışım diyorum.
ozgursenyurt' Alıntı:ben de uzun süredir araç alıcam araştırıyorum.
ben 4 kapı vitara da karar kıldım.iç hacminden dolayı. ama
jimny iki kişi için ideal bir araba kullanan arkadaşlarım çok memnun arazi kabiliyeti de vitaralardan aşağı değil.
tek sıkntısı motor gücü düşük ve çok sert offroad da tat vermeyebilir.
msenol' Alıntı:Kağıt üstündeki verilerle mi motor gücünün düşük olduğuna karar verdin?
Hafifinde de sertinde de gayet tat veriyor arkadaşım
Küçüklüğüne diyecek bir şey yok. Aile arabası değil.
ozgursenyurt' Alıntı:Siz kullanıyorsunuz tecrübe etmişsiniz bizden daha iyi biliyorsunuzdur buna şüphe yok
Kullananlardan aldığım bilgilerle benim söylemek istediğim motor gücünden dolayı jimny sert offroadda ve çok sert çamur parkurda zorlanabilir.yoksa arazi kabiliyetine diyecek yok.
Bununla ilgili olarak, geçen haftaki yaban tv de izci programında, pilotuda çok tecrübeli bir offroadcı olmasına karşın jimny çamura battı ve çok zorlandı ama aynı jimny 5.9 zj nin tırmanamadığı bir tepeyi çok rahatlıkla çıktı.
Ayrıca bir dip not ankarada kanguru otoda 2004 1.6 Grand vitara motorunu jimny adapte etmeye çalışıyorlar sonucunu merakla bekliyorum bence harika olacak
Adamlar ne bilsin sizin 30-31 inç lastik takacağınızı... ;D ;D Standart ölçülere yakın ebatlarda zıpkın gibi maşallah, V6 lar zor kaldırıyor o ölçüleri...dronder' Alıntı:aaaa birileri benden bahsediyor ;D ;D ;D
O jimny nin pilotu olarak olaya açıklık getireyim
O battığımız yer ıslak kumdu ve ben yeni arb kilidi denemek için oraya çok yavaş girdim ve tam kanalda durup kalkmaya çalıştım kilid çalıştı ama araç iyice battı. Yani bizimkisi bile bile ladesti
Oysa aynı yere hızlı girilse kalınmıyor aynı yerden bende geçtim ama hızlı olarak ;D ;D
Gelelim dik rampaya. 5.9 biraz geniş kaldı ve hem kanala düştü. Daha dar olan ve silverstone lastikli disco kanala düşmeden tıpış tıpış çıktı ;D ;D
Benim araçta o zaman federal mt vardı. Baştan kanala düşmedi ama araç patinaja kalınca sağ arkadan kanal düştü. Bende federalleri çıkarttım insa turbo taktım
Gelelim performansına küçük hafif yetenekli ama Japonlar motor koymayı unutmuş
Gerçekten biraz daha ciğerli olsa dediğimiz oluyor.
dronder' Alıntı:aaaa birileri benden bahsediyor ;D ;D ;D
O jimny nin pilotu olarak olaya açıklık getireyim
O battığımız yer ıslak kumdu ve ben yeni arb kilidi denemek için oraya çok yavaş girdim ve tam kanalda durup kalkmaya çalıştım kilid çalıştı ama araç iyice battı. Yani bizimkisi bile bile ladesti
Oysa aynı yere hızlı girilse kalınmıyor aynı yerden bende geçtim ama hızlı olarak ;D ;D
Gelelim dik rampaya. 5.9 biraz geniş kaldı ve hem kanala düştü. Daha dar olan ve silverstone lastikli disco kanala düşmeden tıpış tıpış çıktı ;D ;D
Benim araçta o zaman federal mt vardı. Baştan kanala düşmedi ama araç patinaja kalınca sağ arkadan kanal düştü. Bende federalleri çıkarttım insa turbo taktım
Gelelim performansına küçük hafif yetenekli ama Japonlar motor koymayı unutmuş
Gerçekten biraz daha ciğerli olsa dediğimiz oluyor.