Suzuki grand vitara 2004 1,6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gürs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,560
Ynt: Suzuki grand vitara 2004 1,6

Merhaba, ben geçen yıl 2004 1.6 üç kapı aldım.Aracın yenilerine göre şaseli olması ve iki çeker olarakta kullanılabilmesi büyük avantaj. 2H 4H 4L secenekleri mevcut.Arka koltuk dar evet,ama küçük aileler için,koltuğun birini yatırınca sorun olmuyor.Fakat lpg taktırmayı düşünürseniz sorun olur bence.Asfaltta gidişi iyi(elbette uygun lastiklerle).Fren sistemi çok yeterli abs var.Arka tekerleklerde yok sesi alıyor.Ben yalıtım yaptım sorun kalmadı.Özetle sağlam bir araç.Fakat almadan önce güvenilir bir ustaya göstermelisiniz ve km side düşük olmalı.Selamlarımla.
Gürsel.

Etiketler

meraba, öncelikle bilgilendirmen icin tesekkürler malesef türkiyede suzuki ikinci el fiyetlari cokl ucuk burada 2004 model jimny kilimali bayiden 5000 eur alabiliyorsun türkiyede aynisi 20 civari yakinlarimda bulamadim 3 kapi 1,6 grand denemek icin burada sorun yok al araci otoban sehir ici dene ama türkiyede biraz kisitli bu isler buradan getirecem arabayi 6 aydan fazla tutamiyorum türkiyede onun icin bir secim yapmak istiyorum jlx 1,6 3 kapi denedim jimny ayni ayarda ici kafama yatmadi sehir ici agirlikli kullanacam jimny göre cok yakarmi bilmiyorum ama jimnyden rahat tir diye düsünüyorum koltuklarinda 4 büyük insan rahat oturacak sekildemi acaba birde yenileri pek lpg uyum saglamiyor diyorlar eski kasalarda sorun oluyormu iki gündür arastiriyorum ama formu kullanmasini iyi bilmedigimden mi nedir sirf 1,6 3 kapi grand vitera olarak bulamiyorum bastan sona hepsini okumak mi lazim anlayamadim yardim icin cok tesekkürler selamlar saygilar.

İki kapılarda arka taraf çok rahat olmaz .Hele lpg de düşünüyorsanız,bagaj iyice daralacağı için sorun olur.Faitları ise 2004 grand vitaranın 23000 tl civarı.
Selamlarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri