suzuki grand vitara 1.6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdsahiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,755
Ynt: suzuki grand vitara 1.6

raikko' Alıntı:
cevapların hepsine pek dikkatli bakmadım ancak benimde ufak bir iki sorum olacak.
bahsedilen vitaralar iyi yol tutuşa sahip değil deniliyo. (asfaltta) doğrumudur?
fren performansı nasıldır?

cevap bekliyorum çok teşekkür ederim. ;)
yol tutusları guzel ama 1.6 ları asvatta asırı serı degıl ama gayet guzel ve kullanıslı bır arac

Etiketler

raikko' Alıntı:
cevapların hepsine pek dikkatli bakmadım ancak benimde ufak bir iki sorum olacak.
bahsedilen vitaralar iyi yol tutuşa sahip değil deniliyo. (asfaltta) doğrumudur?
fren performansı nasıldır?

cevap bekliyorum çok teşekkür ederim. ;)

Merhaba raikko,

gokhan5234'e katılıyorum. Buna ek olarak fren performansı da tatmin edicidir.

Selamlar

peki tşk ederim.
2.0 motorlu versiyonun teknik verileri elinde olan varsa yayınlarsa sevinirim.
hiçbi yerde bulamadım...

Arkadaşlar herkese merhabalar. 2011-2012 model Suzuki GV 1.6 3K modelini almak istiyorum. Tecrübeli arkadaslar bu konuda yardımcı olurlar ise mutlu olurum. Suanda 2004 model Audi A3 tek kapı modelini kullanan biri olarak aracimdan oldukça memnunum fakat yazları memlekette bu araçla köy yollarında çok sıkıntı yaşıyorum. O yüzden asfaltta beni uzmeyecek, köy yollarında da işimi görecek bir araç istiyorum.Offroad yapılmayacak. Yüzde 90 asfaltta yüzde 10 yazları köy yollarında kullanılacak.
1- Suzuki GV 1.6 3k nin bu modelleri asfalt kullanımında içeriye çok ses alıyor mu ? ( Asfalt sesi ,rüzgar sesi vs)
2- Suzuki GV 1.6 3k sürekli 4*4 sanırım? Bu yakıtı nasıl etkiler ?Şuanda kullandığım Audi A3 LPG de şehiriçi 30 kuruş yakiyor... Suzuki LPG ye tam uyumlu mudur?
3- Dış gorunum olarak çok hoşuma giden bu araç kullanım konforu olarak nasıldır ? koltuk ,klima direksiyon vs .
Bu araçtan kullanan arkadaşlar destek olursa mutlu olurum. Tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR