Suziki Vitarama Mt Lastik Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan batukan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,965

batukan

Mustafa Uzavcı
Yer
kocaeli izmit
arkadaşlar merhaba suzika vitarma mt lastik arıyorum bir çok yeri aradım ancak bir sonuç elde edemedim yardımcı olobilirmisiniz ebat 235 /70/16 veya 225 /75/16

Etiketler
Ynt: suziki vitarama mt lastik arıyorum

Öztürkler A.Ş..Erenler Mah.252 sok.no:4 Erenler/Sakarya tlf:0 264 275 88 80 e.mail: ahmet@ozturkleroto.com.tr

Geçen hafta M/T lastiklerimi yine siteden bir arkadaşın yönlendirmesiyle buradan aldım.Sorumlusu Ahmet Öztürk.Ben Federal aldım ama ellerinde bir değişik marka daha vardı.

Ebat uygun olursa 5 adet sıfır 215 65 16 good year mtr lastik var fiyat 1000 tl, 4 adette 245 70 16 mtr var onlarda çok az kullanılmış 700 tl,dir 533 761 70 19 bayram

225/75r16 olarak elimde marshal marka lastik var. lastiğin üretim yeri koredir. desen mt 834. fiyat:240 tl.

834[1].jpg

Ynt: Suziki Vitarama Mt Lastik Arıyorum

avon ranger marka 235 60 16 ebatlarında 4 tane mevcut az kullanılmış ço iyi durumda ilgilenirseniz fotolarını atarım 400 tl

Ynt: Suziki Vitarama Mt Lastik Arıyorum

ben geçen hafta delta lastik ibrahim beyden aldım lastiklerimi kendi araştırmalarıma göre en iyi fiyatı orda buldum.. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR