Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
215/75/16 baysal kaplama mt lastik 3.5 inç şase yükdeltme,1.5 inç kupa yükseltme, lsd, tavanda port bagaj ve 41/8 ayna mahruti oranıyla şehir içi 0.37-0.40 tl...
öncelikle ilginize teşekkür ederim galiba benim yakıt problemim var 215 65 16 lastik ebatı geriye kalan heryeri orjinal fabrikadan çıktığı gibi duruyor ne yükseltmesi var nede vinci şuan şehir içi 450 yakıyor araziye girersem 4x4 kullanırsam500 550 yakıyor lpg ayarına baktırdım olacağı bu dediler yardımlarınızı bekliyorum
selam arkadaşım.enjektör,bujiler ve bobinlerine bir baktır.birde aynı pompadan lpg al deponu full yap.kullanımdan sonra gene aynı pompadan full doldur.böyle hesaplarsan daha sağlıklı olur.sürüş tarzıylada alakalı yakıt tüketimin.az gaz basıp az fren kullanabilirsen, 100 km üstü hızlara pek çıkmassan yakıt tüketimini düşürürsün.saygılar..