Ufuk Büyutat
Kamp
Merhaba,
Foruma üye olduğum zaman şöyle bir amacım vardı; Kendi ilgi alanlarım dahilinde bir şeyler paylaşarak aynı tutkulara sahip olan kişilerle ortak aktivite mantığı çerçevesinde hoş vakit geçiririz diye umuyordum. Bir kaç konu başlığı açarak kısa şekilde ilgi alanlarımı genel olarak vaktimi nerede/nasıl geçirdiğimi falan paylaştıktan sonra beklemeye başladım... Bir kişi okudu iki kişi okudu üç kişi derken beş yüz kişi oldu ve aynı şekilde okuyan kişi sayısı artarken sessizlikte buna denk olarak artış gösterdi.
Sorun bende mi diye düşünürken genel biz göz gezdirmenin ardından fark ettim ki, çok güzel konu başlıkları açılmış insanlar dertlerini anlatmış veya sorularına cevap aramış ama binlerce kişi görmesine rağmen bir Allah'ın kulu iki kelam etmemiş. Hadi benim konu başlığım İstanbul içinde aktif olarak su aracı kullanan kişiler ki çok olmadığının farkındayım ama Gezenbilir.com gibi bir ortamda " Pajero 3.2 Did Dakar " konusu dahil klasik fransiz filmleri gibi sessizleri oynamış. Tüm bunlara ek olarak bir erkek konu açtığı zaman örneğin " Kamp Arkadaşı Arıyorum " gibi, ses yok ama ne tesadüftür ki bir kadın arkadaşımız " Kamp Arkadaşı Arıyorum " yazdığı zaman cevap verenlerin sayısı görüldü sayısı ile yarışıyor, ayıp.
Foruma üye olduğum zaman şöyle bir amacım vardı; Kendi ilgi alanlarım dahilinde bir şeyler paylaşarak aynı tutkulara sahip olan kişilerle ortak aktivite mantığı çerçevesinde hoş vakit geçiririz diye umuyordum. Bir kaç konu başlığı açarak kısa şekilde ilgi alanlarımı genel olarak vaktimi nerede/nasıl geçirdiğimi falan paylaştıktan sonra beklemeye başladım... Bir kişi okudu iki kişi okudu üç kişi derken beş yüz kişi oldu ve aynı şekilde okuyan kişi sayısı artarken sessizlikte buna denk olarak artış gösterdi.